iPhone’da 3.5mm kulaklık girişi olmayacağı kanıtı iOS kaynak kodlarından geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
iPhone’da 3.5mm kulaklık girişi olmayacağı kanıtı iOS kaynak kodlarından geldi
Apple, yakında kulaklık teknolojisini değiştirebilir….



Apple cihazları ile mobil pazarda yüksek satış rakamlarına ulaşan en önemli firmalardan bir tanesi olurken, firma ilerleyen dönemde sunacağı cihazlar için de çalışmalarını sürdürüyor. Son dönemde bu açıdan bir çok bilgi de teknoloji sitelerinde yer almıştı.



Baktığımızda, bu iddialardan bir tanesi yeni nesil iPhone modellerinin OLED ekran ile geleceği şeklinde. Şu anda IPS LCD ekran kullanan Apple, yakın gelecekte iPhone modellerini OLED ekranlarla sunmayı planlıyor ve en büyük OLED ekran üreticisi olarak da Samsung’un adı geçmekte.

Diğer bir iddia da Apple’ın artık standart 3.5mm kulaklık girişini kullanmayacağı şeklinde. Bu konuda gelen bilgilere göre Apple, Lightning Portu üzerinden ses akışını sağlayacağı bazı kulaklık modelleri üzerinde çalışırken, ayrıca kablosuz iPhone kulaklıkları üzerinde de çalışıyor.

Henüz resmi bir doğrulama Apple cephesinden gelmezken, kanıtlar da ortaya çıkmaya başladı ve bu kanıt da firmanın kendi işletim sistemi üzerinden geldi. Apple iOS 9.3 Public Beta’yı sunmuştu ve burada kaynak kodları içerisinde önemli bir detay keşfedildi.

Bir geliştirici Twitter hesabı üzerinden iOS kodunu paylaşmış ve bu kod “Headphones.have.%sinput.NO.” olarak görünmekte. Bu da 3.5mm kulaklık girişinin ilerleyen dönemde olmayacağının en güçlü kanıtlarından olmakta.

Bakalım Apple, başka ne gibi değişiklikler ve yeniliklerle karşımıza gelecek…




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...iti-ios-kaynak-kodlarindan-geldi-h215684.html
 


IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Millet milyar sayıyor kulaklığa. Ne yapacaklar çöpe mi atacaklar? Aparat yaparlar onu da 70-80€dan satarlar. Dinleri İmanları para olmuş. :ehe
 

Koradam

Üye
Yakında iphonelerde batarya olmayacağı kesinleşti diye haber başlıkları da görürüz adamlar kağıt kadar ince yapıp rahat ederler
 


Üst Alt