iPhone 7 suya dayanıklı ama çok da değil

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 suya dayanıklı ama çok da değil
Akıllı telefon pazarının oldukça önemli modelleri çok yakında gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Teknoloji devi Apple her sene yeni iPhone akıllı telefon modellerini sunarken, bu cihazlar dünya genelinde milyonlarca satış rakamına ulaşıyor ve firma, diğer firmaların aksine kapalı bir eko sistem ile kendini kabul ettirmiş durumda.



Bu seneye bakacak olursak eğer, Mart ayında Apple, iPhone SE adındaki yeni akıllısını sunmuştu. Bu akıllı telefon 4" büyüklüğünde dokunmatik ekran olarak gelirken, iPhone 5S tasarımında ve büyük oranda da iPhone 6S donanımı ile gelmişti.

Şimdi ise önümüzde firmanın en önemli etkinliği bulunmakta ve bu yeni etkinlik Eylül ayında düzenlenecek ve iPhone 6S / 6S Plus modelleri halefi yeni modeller gün yüzüne çıkacak. iPhone 7 veiPhone 7 Plus ya da Pro adı ile iki yeni akıllı telefonun duyurulacağı ifade ediliyor.

Cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, iPhone 7'nin IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı yapı içereceğine dair tahminler gelirken, şimdi de yeni bir bilgi Weibo üzerinden geldi.

Apple'ın iPhone modellerinin üreticisi olan Foxconn içerisinde bir kaynaktan gelen bilgilere göre iPhone 7 kapasitif Home tuşu içerecek ve bu da iPhone 6S göre daha fazla suya dayanıklı olması anlamına gelecek. Ancak Galaxy S7 gibi IP68 dayanıklılık sertifikası içermeyecek ve bu da suya sokulamayacağı anlamına geliyor. Büyük oranda küçük su sıçramalarına karşı koruma sunabilir.
iPhone 7 suya dayanıklı ama çok da değil
 

Benzer Konular



Üst Alt