iPhone 7 kullanıcıları hata rapor ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 kullanıcıları hata rapor ediyor


Apple'ın yeni iki akıllı telefonu iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 7 Eylül tarihinde resmi olarak duyurulmuştu ve ABD ve bazı önemli ülkelerin yer aldığı 28 pazarda 16 Eylül tarihi itibari ile de akıllı telefonlar satışa sunulmuş durumda. Ülkemizde ise resmi olarak satışa sunulmayan akıllı telefon karaborsa olarak yüksek fiyatlarla satışa sunulmaya başlandı bile.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple'ın akıllı telefonlarının yeni renkleri siyah ve simsiyah olurken, özellikle de simsiyah renk için gelen yüksek talep sonrasında şu anda ABD'de bu rengi satın alanlar Kasım ayında cihazlarına kavuşabilecek. Ayrıca artık uzay grisi renk ise sunulmuyor.

Cihazlar satışa sunuldu ve ilk şikayetler de gelmeye başladı. Bunlar arasında öne çıkanlardan bir tanesi de hücresel ağ il ilgili oldu. Bazı kullanıcılar, iPhone 7 akıllı telefonlarını "Uçak Modu" sonrasında tekrar hücresel ağa bağlanamadıklarını ve "Servis Yok" hatası ile karşılaştıklarını rapor ediyorlar.

MacRumors üzerinden gelen habere göre Apple'ın bu konu hakkında da bilgi sahibi olduğu belirtilirken, büyük ihtimalle yazılımsal olan bu sorun, yeni güncelleme ile giderilecektir.

Bu konu ile ilgili olarak da bir video da gelirken, videoda uçak modunda bulunan iPhone 6S ve iPhone 7 akıllı telefonların uçak modundan çıkmasının ardından iPhone 6S, hemen şebekeyi bulurken, iPhone 7 ise uzun süre aramaya devam ediyor.
iPhone 7 kullanıcıları hata rapor ediyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bi Note 7 Vakası Elma Samsung El Ele Verdi Heralde Adamlar Dünyanın Parasını Veriyor Nasıl Bıktırırızın Derdindeler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61


Üst Alt