Haber iPhone 7 ile gelen Simsiyah renk büyük ilgi görüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 ile gelen Simsiyah renk büyük ilgi görüyor


Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adları ile 7 Eylül tarihinde düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyuruldu. Bu yeni akıllı telefonlar 9 Eylül tarihinde de Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Almanya gibi önemli 28 pazarda ön siparişe sunuldu.





Cihazlar tüm renkleri ile ön siparişe sunuldu ve gelen bilgilere göre Jet Black rengi büyük ilgi görüyor. ABD'de şu anda bu renk ile iPhone 7 satın almak isteyenler 3 ya da 4 hafta, iPhone 7 Plus satın almak isteyenler ise Kasım ayına kadar beklemek zorunda.

ABD pazarında Apple şu an için sadece cep telefonu operatörleri üzerinden akıllı telefon modellerini sunmakta. SIM kilitsiz olarak sunulacak olan versiyonların ise ilerleyen haftalarda Apple tarafından listelenmesi bekleniyor.

iPhone 7 4.7" büyüklüğünde 1334x750 piksel HD ekran ile geldi ve diğer model iPhone 7 Plus ise 5.5" 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğe sahip. 32GB/ 128GB /256GB dahili veri kapasitesi ile satın alınabilen akıllı telefonlar firmanın 4 çekirdekli işlemcili A10 Fusion yonga setinden güç alıyor. 12MP olarak iki cihazda da kamera bulunurken, iPhone 7 tek iPhone 7 Plus da çift arka kamera içeriyor. Ön kamera ise 7MP olurken, ayrıca iOS işletim sistemi üzerinde çalışıyorlar.

iPhone 7 ile gelen Simsiyah renk büyük ilgi görüyor
 


furyzer0

furyzer0

Üye
Çizilince de oyle ilgi görecek mi bakalım :D Sunumdaki gibi gözükmeyecek elinizde hep parmak izi olacak Apple bile kılıfsız kullanmayın dedi.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 

ArMaGeDdOn_87

Üye
Kılıf kullancaksam o tasarımın ve rengin ne anlamı var ? :) resmen saçmalık
 
  • Beğen
Tepkiler: furyzer0

MaxipmaN

Üye
7 plusun kamerası güzel görünmüyor. ufaklığın daha iyi. fazladan özellikleri var herhalde plus'ın
 


Üst Alt