Haber iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Modelinde Gizli Bir Özellik Bulundu

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Modelinde Gizli Bir Özellik Bulundu
Tüm elektronik ürünlerde olduğu gibi mobil cihazlarında karanlık bölümleri mevcut.

Bazı durumlar tamamen tesadüf olabilir, örneğin bir araştırma yaparken farklı bir bulgu ile planlarınız çok farklı bir boyut kazanabilir.

Son zamanların en çok konuşulan mobil cihazları olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri tam da böyle bir konuyla yeni tartışmaları beraberinde getirebilir. Apple genelde sıklıkla başvurduğu bir durummuş gibi gözükse de bu seferki durum çok farklı. Bu iki model ile bazı uygulamalar sayesinde 4K video çekimi yapmak mümkün. Peki bu çekilen videoları görüntüleme işlemi konusu nasıl gerçekleştirmeliyiz ?



İşte minik sır tam da bu konuda gizli. Bazı video formatlarının direk cihazlara yüklenemediğinden dolayı birkaç uygulama ile bu sorun aşılabiliyor. Mkv videoların yüklenmesi için kullanılan Waltr isimli uygulamanın geliştiricileri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin4K görüntü oynatabildiğini keşfetmiş durumdalar. Bu durumun tamamen A8 işlemcilerinden kaynaklandığı ise ortada. Elbette size bu durum klasik Apple durumu gibi gelebilir. Ancak ilerleyen günlerde konu adına sessiz kalan Apple bir güncelleme ile konuyu resmi olarak duyurabilir.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt