Iphone 4.0.1 Sim Ve Telefon Kilidi Açma

Sponsorlu Bağlantılar

ilker_173

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4.0.1 Sim Ve Telefon Kilidi Açma
Elimde Amerika'dan gelen ve AT&T telefon şirketinden alınan Iphone 8 Gb A1241 var.

1.si : Telefonumu, sürümü 3.0.1 iken 90 TL verip sim kilidini kırdırdım ve amerikadan gelen birisinin Türk Pasaportuna işletip telefonu kayıt altına aldırdım. daha sonra avea ve vodafone hat taktım ama hiçbir şekilde şebeke göstermedi ve arama da yapmadı. Sorun Ne Olabilir Acaba?

2.si : Teli 4.0.1'e yükselttim belki bu sefer şebeke çeker diye ama bu seferde ıphone tamamen kilitlendi, hiçbir şekilde uygulamalara giremiyorum.Sadece "No SIM card insatalled" yazıyor ve altında da geçerli bir sim kart takın yazıyor. Sorunumu nasıl halledebilirim acaba?
 
  • Beğen
Tepkiler: abbasyolcu_


ilker_173

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ancak hiçbir şekilde ıphone uygulamalarına giremiyorum. Telefon sadece acil arama modunda.
 
DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
Kardeşim Şimdi Sen Avrupadan Aldığın İçin telefonu JB(Jailbreak ve Unlock) Lazım her yeni versiyon yükseltiğinde jb ve unlock isteyecektir o linkte jb ve unlock'u nasıl yapacağını gösteriyor.
 

metalboy79

Üye
at&t amerikan sim kartını tak cihazının uygulamalarına girebilmen için , wireless aracılığıyla adresine gir ekranda kaydırma çubuğu çıkacak onu kaydır böylelikle jailbreak yapıcaksın. daha sonra ana menüden cydia yı tıkla ordan alt tarafta manage i tıkla sonra sources e tıkla orda repo666.ultrasn0w.com u tıkla .ultrasnow u da yükledikten sonra sim kilidinin açılması lazım. abimin ingiltere den gelen iphone unu bu şekilde çalıştırdım :)
 

ilker_173

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. son bir sorum kaldı at&t sim kartını geçici olarak nereden temin edebilirim acaba. telefoncularda var mıdır acaba.
 

metalboy79

Üye
onu bilemem, olmadı amerika da varsa bi arkadaşın postayla gönderebilir
 
DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
burada var 30 tl
 


Üst Alt