ilginç ve komik olaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ilginç ve komik olaylar
Adana'da, tek kullanımlık sağlık ürünü üretimi yapan AMET Ltd.'nin Rusya'ya ihraç ettiği ürünlerden birinde bıyık kılı çıkınca, Şirket'te çalışan erkek personelin tamamının bıyıkları kestirildi.

- Adana'da 67 yaşındaki duvar ustası Sıtkı Karakaya, büyü yaparak rüya görmesini ve iş bulmasını engellediğini iddia ettiği amcası Arif Karakaya'yı savcılığa şikayet etti. Adana Suçüstü Cumhuriyet Savcılığı Karakaya'nın ilginç şikayet dilekçesini kabul ederek işleme koydu.

- Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Adana seferini yapan uçaktaki kokpitin yan camından giren leylek, yardımcı pilotun koltuğunun arkasında asılı duran şapkasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle sarsılan uçakta bulunan yolcular korku dolu anlar yaşadı.

- Van Valisi Hikmet Tan, 877 bin nüfuslu Van'da, 429 bin kişinin yeşil kart sahibi olduğunu açıkladı. Tan, sosyal güvencesi olup da yeşil kart alan vatandaşların savcılığa verileceğini, aynı zamanda tedavi giderleri için ödenen tüm paraların ise yasal faizi ile birlikte geri alınacağını söyledi.

- Belçika Freinetschool adlı okulun Müdürü Koen Deca, okuldaki kızların saçlarını kısacık kestirip, korku filmi seyretmeye zorlayınca meslekten ihraç cezası aldı.

- Tayland'da 3 çift, Sevgililer Günü'nde evlenmek için Ban Pa Ngan Dağı'nın zirvesine tırmandı. Yaklaşık 300 metre yüksekliğindeki kayalıklardan halatlarla zirveye ulaşan çiftler, burada düzenlenen törenle dünya evine girdi.

- Diyarbakır'da bilgisayar virüsleriyle baş edemeyen bir internet kafe sahibi Mehmet Işıklı, bilgisayarlarını korumak amacıyla muska hazırlattı. Bilgisayarlara muska ve ayet yazılı cevşen asan internet kafe sahibi Işıklı, "Virüslere karşı değişik yazılım firmalarının programlarını kullandık, fakat hiçbiri bunlara çözüm olmadı. Ben de son çare olarak cevşeni düşündüm. Bir haftadır bilgisayarlarımıza cevşen taktık, henüz hiçbir virüsle de karşılaşmadık" dedi.

- Ankara'da, denetim yapan trafik ekipleri, kendilerine zor anlar yaşatan ve 61 promil alkollü çıkan sürücünün polis olduğunu öğrendi.

- Marmaris Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği moral gecesine katılan gazeteci Ahmet Altınöz, kemanıyla çatıda konser verdi.

- Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne bağlı Çakıryiğit Köyü'nde, olmayan sağlık ocağına doktor ve ebe atandı

- Birgül Meta adlı öğrenci, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin Maliye Bölümü'nü tam akademik ortalama ile tamamladı. Meta 4 yıl boyunca gördüğü 49 dersin tamamından 4 üzerinden 4 alarak ilginç bir rekora imza attı.

- Adana'da Çukurova isimli yerel televizyon kanalında haber spikeri olarak çalışan Meral Kara, yine Adana'da yerel olarak yayın yapan Metro TV spor muhabiri Oğuzhan Delen ile dünya evine girdi. Genç çift düğün salonundan önce gelin ve damatlıkla haber sundu.

- Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde cep telefonu çalınan Hayrettin Ertaş, kendi numarasını aradığında karşısına çıkan hırsızdan, "Şimdiye kadar sen kullandın, bundan sonra da biz kullanalım" şeklinde yanıt aldı.

- Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde düzenlenen bir gösteride silindir haline getirilen Maraş dondurmasıyla otomobil kaldırılıp, kamyon çekildi. Rulo halindeki 800 kiloluk dondurma daha sonra içinde metal bir cisim olmadığını ispatlamak için motorlu testere ile ikiye bölündü.

- Azerbaycan'ın Seki Şehri'nde, ülkede yaşanan sel felaketinin ardından uzunlukları 15 santimetreyi bulan uzun ve renkli tüylü böcekler ortaya çıktı. Böcekler üzerinde yapılan araştırmalar, bu haşerelerin bir gece içinde değişerek ipekböceğine benzer bir hal aldıklarını ortaya çıkardı.

Afyon'un Şuhut İlçesi'ne bağlı Karlık Köyü Muhtarı Hasan Civci, köy çevresinde ahlaka aykırı davranışta bulunanları "Karlık Köyü sınırında ahlaka aykırı alem yapmak yasaktır" yazdığı tabela ile uyardı.

- 2004 Atina Olimpiyatları'na katılan 202 ülkeden 10 bin 500 sporcu ve 6 bin idareci, daha olimpiyatlar tamamlanmadan 90 binden fazla prezervatif kullanarak ilginç bir rekora ulaştı. Yoğun kullanımı dikkate alan yetkililer, 100 bin prezervatif siparişi daha verdi.

- Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde Mehmet Balbay adlı çiftçi yetiştirdiği bir metrelik dev börülcelerle görenleri şaşkına çevirdi.

- Gaziantepli 75 yaşındaki kasa ustası Mustafa Kıratlı, Türkiye'de ve Gaziantep'te hırsızlığın artması üzerine kasa hırsızlığını önlemek amacıyla silahlı kasa yaptı.

- Elazığlı besteci Hanifi Karbaş, eserlerine kimse talip olmayınca, yazdığı 130 şarkı sözünü Kömürhan Köprüsü'nden attı.

- Aşırı sıcaklıkların etkisini gösterdiği Diyarbakır'da, Asır Ekmek Fırını çalışanları, yarım saatlik çalışmanın ardından, 10'ar dakikalık buzdolabında serinleme molası verdi. Fırın işletmecisi Ali Usta, sıcaklardan bunalan işçilerin verimini artırmak amacıyla bu yönteme başvurduklarını söyledi.

- Adana'da 'Kuruköprü Şalgamcısı' olarak da tanınan Türk halk müziği sanatçısı İlhan İlbey, 5 litrelik bidonlar halinde 6 milyon liraya satılan şalgam suyundan alana piyasaya yeni çıkarttığı 'Sor beni' adlı albümünü promosyon olarak verdi.

- Avustralya'da Dünya Emzirme Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte 500'den fazla anne aynı anda bebeklerini emzirdi. Bu konudaki dünya rekorunun ABD'nin California eyaletine bağlı Berkley'de bin 130 anne tarafından kırıldığı belirtildi.

- Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'ne bağlı Sarıbeyler Beldesi'nde, çaldığı koyunları otomobilinin bagajında saklayan Tekin Köse, jandarma trafik timlerinin yol denetimi sırasında yakayı ele verdi. Gözaltına alınan hayvan hırsızı tutuklandı.


- Samsun'da yaşayan Filiz Kormaz adlı evli kadın, ifade verdiği mahkemede kendisiyle ilişkiye giren Recep Şen'den değil, ilişkiye girmek isteyen Levent Taşarslan'dan şikayetçi oldu. Kaynakwh: Kaynakwh:

- Konya'da Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyatta 70 yaşındaki Azimet Topçu adlı hastadan, 630 gram prostat tümörü çıktı. Bu rakamın dünyada şu ana kadar açıklanmış en büyük prostat tümörü olduğu belirtildi.

(ALINTI)
 
  • Beğen
Tepkiler: Unstable01, OğuzcanAbi ve levasinay


levasinay

levasinay

Üye
:kop:
 
daniel_23

daniel_23

Üye
gerçekten ilginç :D
 

OğuzcanAbi

Üye
saol
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim....
 
Unstable01

Unstable01

Üye
- Adana'da 'Kuruköprü Şalgamcısı' olarak da tanınan Türk halk müziği sanatçısı İlhan İlbey, 5 litrelik bidonlar halinde 6 milyon liraya satılan şalgam suyundan alana piyasaya yeni çıkarttığı 'Sor beni' adlı albümünü promosyon olarak verdi.
:kop: ilk defaa duydum
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:D valla yalan deil bu olaylar.
tüm olaylar polis kayıtlarından alındı :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt