iddaa kuponu ile alakalı (aklım karıştı)

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
iddaa kuponu ile alakalı (aklım karıştı)
Arkadaşlar bugun kupon yaptm basketbol maclarına. Macların gercek handikaplari ile kupon uzerindeki handikaplar da gariplik var. ustelik 4maçın 3unde bu durum söz konusu
Örnek;
Banvit ms1 verdim normalde banvit +4,5 sayı yememesi lazımdı ama kuponuma göre +4,5 sayı atması lazım kuponun tutması için.
Gs bayan baskete ms1 verdim +3,5 sayı yememesi gerekliydi ama kuponumda da +3,5 handikap deplasmanda yani ms1 için gs'nin 4 sayı fark atması gerek.
Çeşitli yasal bahıs sitelerine baktım herhangi bir handikap değişikliği yok. Nasıl oluyorda banvit macının deplasmanda olan handikap banvite geçmiş diger mactada aynı olay olmuş.
kupon oynarken oranlar değişmis diye duşundum en başta ama araştırıp handikaplarda değişiklik olmadığını görunce kafam karıştı bilgsi olan yardım edebilirmi ??
 

osicik

Üye
dediğin handikaplar ev sahiplerinde öyle görünüyor hala ama dediğin gibi değişmişte olabilir oranlar sitelerde bile çok sık yenilenmiyor o yüzden oynayınca özellikle basketi iyi kontrol et handileri yani...
mesela geçen sportinge oynadım portekiz oran 1.6 kuponu yaptım sonra bir baktım oran 2.45 e çıkmış yuh dedim ama gene aldı maçı tuttu kupon :)))
 


Üst Alt