iCloud şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
iCloud şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim?
iCloud şifremi unuttum ve nasıl değiştirebilirim? Yeni şifre almak için ne yapabilirim diye merak ediyorsanız, bunun cevabı aslında oldukça basit.

Eğer iCloud şifrenizi unuttuysanız, yapmanız gereken işlem oldukça basit ve kolay. İlk önce Apple kimliğiniz ve hatırladığınız şifre ile birlikte bu adresten yeniden bir giriş yapmayı deneyin. Eğer giriş yaptığınız taktirde şifrenizi hatırlamıyorsanız, mail adresinize bu adres üzerinden yeni şifrenizin gönderilmesini gerçekleştirebilirsiniz.

Mail adresinizinde şifresini hatırlamıyorsanız, işler burada birazda olsa karışıyor. Yeni şifre almak için hesap kurulumundaki gizli soruların cevabını bilmeniz gerekiyor. Gizli soruların cevabını bu formu doldurarak cevaplayabilirsiniz.

Eğer bu bilgilerin herhangi birisini bilmiyorsanız, son olarak ise fatura ibrazı yapabiliyorsunuz. Faturanız kaybolduysa yada bir yerde unuttuysanız, 5 yıl boyunca cihazınızı satın aldığınız yerden faturaya ulaşabileceğinizi unutmayın.
Aldığınız fatura ile birlikte Apple Store’lardan birisini ziyaret etmeniz yahut Apple Müşteri Hizmetlerini arayarak cihaza sahip olabileceğinizi unutmayın.
 


Üst Alt