• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Hyundai W-100 Saat ve Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hyundai W-100 Saat ve Cep Telefonu
Elektronik firması Hyundai kol saati formunda olan W-100 cep telefonunu tanıttı. Cihaz bir Megapiksel kameraya, MP3 çalara sahip ve dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilebiliyor. Ekran çözünürlüğü ise 176 x 144 piksel.

W-100'ün hafızası micro-SD kart ile genişletilebiliyor. Buna benzer cep telefonları SMS-Technology veya Çin asıllı firma CECT tarafından da sunulmuştu. En son bahsedilen firma W100 isminde neredeyse aynı donanıma sahip bir cep telefonu sunmuştu. Fiyat için bir şey söylenmemişti.

W-100 cep telefonu için fiyat bilgisi yok. Ancak mantıklı rakamlarda olduğu sürece cep telefonu taşımak istemeyen ve ergonomi ile çok fazla ilgilenmeyen kullanıcıların ilgisini çekeceğe benziyor.
CHIP
 


Quattro

Quattro

Üye
Evet görünüş olarak güzel olmuş bence...
 
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Çok Güzel Bence...Tasarım+MP3 Çalar+1 MP Kamera=500 YTL Bence:)
 
cnrokt

cnrokt

Üye
siyahını yapmazlarsa almam :P
 
otoata

otoata

Üye
süperbeeeeee şuna bak kac paradır bu abi yaaa bir cevap alsak !!!!
 

yunusmax

Üye
arkdaşlar ürünü yurtdışından yeni getirdim özellikleri accayip manyak bişey adamlar herşeyi düşünmüş ve yapmışlar kullanımı bile kolay....
 
eQooo

eQooo

Üye
ben pek beğenmedim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt