Huawei'nin yeni amiral gemisi için bilgiler gelmeye başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei'nin yeni amiral gemisi için bilgiler gelmeye başladı
Huawei sunduğu bir çok farklı model ile bu sene de satış rakamlarını arttırırken, akıllı telefon pazarında Samsung ve Apple'ın ardından üçüncü sıradaki yerini koruyor. Çinli teknoloji devi cihazları arasında yer alan amiral gemisi cihazı Huawei P9 bu sene en çok ses getiren modellerden birisi oldu.



Özellikle de firmanın Leica ile işbirliği sonrasında yeni akıllı telefon çift arka kamera tasarımı ile geldi.

Huawei P9'u hatırlayacak olursak eğer, cihaz 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, 4GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş. Ayrıca bu kapasite microSD kart takılarak arttırılabiliyor.

Akıllı telefon gücünü ise 2.5Ghz + 1.8Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kiirn 955yonga setinden alıyor. Bu yonga seti Huawei tarafından üretilirken, ayrıca grafik işlemci de ARM Mali-T880 MP4 olmakta. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan akıllı telefon 12MP Dual arka kamera ve 8MP ön kamera içeriyor.

Huawei'nin tasarım olarak cihazlarında yer verdiği parmak izi tarayıcısını akıllı telefonun arkasında görmekteyiz ve iddialara göre seneye bu durum değişebilir. Huawei'nin gelecek sene sunacağı yeni Huawei P10 amiral gemisinde Home tuşunun yer alacağı ve ayrıca parmak izi tarayıcısının da Home tuşunda yer alacağı kaydediliyor.
Huawei'nin yeni amiral gemisi için bilgiler gelmeye başladı
 


Üst Alt