Huawei'den Enjoy 6s akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei'den Enjoy 6s akıllı telefon duyurusu geldi
Huawei, yeni akıllısı Enjoy 6s'i Çin'de resmi olarak tanıttı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Akıllı telefon pazarında özellikle son dönemde sunulan bir cihazın aynı sene içerisinde ya da sonraki sene, biraz daha donanım özellikleri artırılmış üst versiyonunu sunma popüler bir hale geldi. Hatta bu süre bazı modellerde oldukça da kısa olabiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çinli teknoloji devi Huawei, kısa süre önce Ekim ayında yeni bir akıllı telefon modeli olarak Enjoy 6'yı resmi olarak duyurmuş ve firma cihazı kendi anavatanı Çin'de satışa çıkarmıştı. Bu cihazın üzerinden henüz iki ay geçmişken, Huawei, şimdi de Enjoy 6s'i resmi olarak duyurdu. Bu yeni model, dünyanın da en büyük cep telefonu operatörlerinden olan China Mobile işbirliği ile geldi.

Huawei Enjoy 6s akıllı telefon olarak Enjoy 6'ya oldukça benzer gelmekte. Bazı değişiklikler de göze çarparken, arkada LED flaşın yeni bir yere alındığını görüyoruz. Yeni cihaz metal kasa ile gelirken, ayrıca Enjoy 6'ya göre 0.3mm daha ince olarak 7.6mm kalınlığa sahip.

Akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlükte dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın yonga seti ise 1.4Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 435 olmakta.

Cihaz 3GB sistem belleği ile gelirken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş. Huawei Enjoy 6s'in arkasında 13MP kamera yer alıyor. Selfie kamerası ise önde 5MP çözünürlükte konumlandırılmış.4.100mAh batarya içeren cihaz çift SIM kart desteği de içermekte.

Huawei Enjoy 6s altın, gümüş ve beyaz renklerle CNY 1,599 (yaklaşık $232 / €215) fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Huawei'den Enjoy 6s akıllı telefon duyurusu geldi
 

Ekli dosyalar



Üst Alt