Huawei Honor 6X 18 Ekim'de geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Honor 6X 18 Ekim'de geliyor
Gelecek ay Huawei yeni Honor 6X akıllısını gün yüzüne çıkartacak..

Huawei, sunduğu modellerle bu sene oldukça büyük ilgi görürken, ayrıca Honor adındaki alt markası da yüksek satış rakamlarına ulaşıyor. Geçtiğimiz sene Ekim ayında Honor çatısı altında sunulan cihazlardan birisi Honor 5X olmuştu ve şimdi de Huawei bu akıllı telefonun halefi yeni bir model sunmaya hazırlanıyor.



Bu sene de Ekim ayında sunulacak olan yeni akıllı telefon Honor 6X olarak adlandırılacak ve bu yeni cihaz TENAA'da sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Yeni akıllı telefonun hem görselleri ortaya çıktı, hem de bazı önemli teknik özellikleri gün yüzüne çıktı.

16 Ekim tarihinde resmi olarak duyurulacak olan Honor 6X, TENAA'dan gelen bilgilere göre 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Cihaz Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 625 yonga setinden güç alacak.

Yeni akıllı telefon 2GB ya da 3GB sistem belleği ile gelirken, ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi, microSD kart ile de arttırılabilecek. Honor 6X akıllı telefonun arkasında çift kamera yer alıyor. Kameralar alt alta konumlandırılmış ve kameraların da hemen altında parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

Henüz Honor 6X akıllı telefonun ne zaman satışa sunulacağı ya da fiyatının ne olacağına dair bilgi bulunmazken, daha detaylı bilgilerin kısa süre içerisinde gün yüzüne çıkacağını umuyoruz.

Huawei Honor 6X 18 Ekim'de geliyor
 


Üst Alt