HTC Windows Phone 8X

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
HTC Windows Phone 8X
Gündemi çok yakından takip eden HTC, yeni işletim sistemine sahip olan telefonlarını zaman kaybetmeden kullanıcıların beğenisine sundu.
Gündemi çok yakından takip eden HTC, yeni işletim sistemine sahip olan telefonlarını zaman kaybetmeden kullanıcıların beğenisine sundu. Firmanın şimdilik en iddialı modeli Windows Phone 8X adına sahip. Öncelikle HTC’nin iddiasını renk seçenekleriyle görüyoruz çünkü artık birçok markanın klişesi haline gelen siyah ve beyaz renkler yok. Efsane olabilecek kapasitede bir telefon olan HTC Windows Phone 8X’i siyaha ek olarak mavi, kırmızı veya sarı olarak da tercih edebilirsiniz.

4.3 inç ekranında 720 x 1280 piksel çözünürlüğe destek veren HTC Windows Phone 8X’e Qualcomm’un çift çekirdekli ve 1.5 GHz’lik frekansa sahip olan S4 işlemcisi güç sağlıyor. Bataryası ile birlikte 130 gram ağırlıkta olan telefonda Micro SIM kart kullanılıyor ve dahili hafıza 16 GB olarak belirlenmiş durumda. Telefonda yer verilen arka kamera 8.0 MP çözünürlükte fotoğraf çekebiliyor ve LED flaş ile destekleniyor. Hiç şüphesiz HD çözünürlükte video kaydı da mümkün. BSI algılayıcı ve f/2.8’lik diyafram sayesinde gece fotoğraflarında dahi etkileyici sonuçlar elde ediliyor. Ön kameradaysa 2.1 MP gibi üstün bir çözünürlük var ve daha detaylı fotoğraflar için 88 derece geniş açılı bir lens kullanılıyor. 1800 mAh’lık bir bataryaya sahip olan telefonda 802.11n ağ bağlantısı, Bluetooth 3.1, NFC ve GPS gibi önemli iletişim destekleri de atlanmamış.




HTC Windows Phone 8X’in en önemli avantajlarından biri Beats Audio ses teknolojilerini bünyesinde barındırması. Böylece multimedya odaklı tüm uygulamalardan ve içeriklerden çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Piyasadaki en iyi telefonlardan biri olan HTC Windows Phone 8X’i kesinlikle deneyimlemenizi tavsiye ediyoruz. HTC Windows Phone 8X, tam anlamıyla dünyanızı değiştirebilecek bir telefon. Renk seçenekleri siyaha ek olarak mavi, kırmızı ve sarı şeklinde. Gerçekten göz kamaştırıyorlar.




Telefonda kullanılan ve Microsoft’un geliştirdiği Windows Phone 8 işletim sistemi görülmeye değer. Kutu kutu şeklinde tasarlanmış olan arabirim oldukça eğlenceli bir kullanıma sahip. Tercih edilmiş olan 4.3 inç büyüklüğündeki ekrana rağmen telefon tek elde çok rahat bir şekilde tutulup kullanılabiliyor. Yuvarlak hatlar ve malzeme seçimi kullanım konforunu artırıyor.

 


pirenuri

pirenuri

Üye
Kardeş bayağı önce çıktı ya bu telefon sen naptında bu kadar geç kaldın? Ayrıca genelde Nokia Lumia 920 tercih ediliyor
 
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
sarı renkte lumia920 den mi özenti oldu ne
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt