Htc touch pro 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ysr1977

Üye
    Konu Sahibi
Htc touch pro 2
Cihaz Almanya Media Markt Mağazasından alınmıştır. Bu yüzden Klaye QWERTZU klavyedir. Bizim bildiğimiz klavye ile farkı Y ve Z tuşlarının yeri değişik olmasıdır. (Fotoğrafta Görülebilir) Telefonun üzerinde orjinal İNGLİZCE ROM yüklüdür. Hiç bir özelliği kaybolmamıştır. Türkçe ROM yükletmek isteyen arkadaşlar için söylüyorum, birtakım özellikleri kaybolabilir.
Telefonun Ekranında ve diğer yerlerinde her hangi bir çizik yoktur. (Fotoğraflarda Görülebilir). Sadece arka kapakta kapağın altındaki boşluklardan kaynaklı (fotoğraflarda çok net görülebilir) ufak delinmeler mevcut. Dikkat ederseniz bu tüm cihazlarda mevcuttur. Kullanım hatası değildir.
Telefon sürekli olarak ekran koruyucu ve kılıf ile kullanıldığından çizilmelere maruz kalmamıştır. (Fotoğraflarda Görülebilir)
Cihazın Sağ taraftaki kapama tuşu biraz içeri kaçmış durumda, ancak fonksiyonunda bir sorun yok, işlevini yerine getiriyor.
Cihaz pasaporta kayıtlı olup tüm GSM operatörleri ile sorunsuz çalışablir. WİFİ özelliği ile internet ve 3G kullanımı yapabilirsiniz.
Cihaz ile birlikte gönderilecekler fotoğrafta görüldüğü gibidir. Hiç bir farklılık olmayacaktır.
Orjinal kutusu + Orjinal Deri Kılıf + Orjinal Şarj Aleti + Orjinal Kulaklık + Orjinal Data Kablosu + Orjinal Kalem + 2 GB Hafıza Kartı + Orjinal Belgeler


Cihaz İçin Talep Ettiğim Fiyat : 450 TL dir.
Teslim Yeri : İstanbul
Kargo Yapabilirim ancak IMEI kopyalama riskinden dolayı geri alamam.

İletişim: 0533 225 32 67 Nolu cep Telefonu
[email protected]
Güven sorunu olabilecekler için sahibinden.com (44907380 İlan No)
Detaylı Bilgi ve Resimler İçin




 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt