Yardım Htc One M9 Nasıl Format Atabilirim? (Çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Htc One M9 Nasıl Format Atabilirim? (Çözüldü)
Arkadaşlar telefon bende değil. Bir arkadaşımda. Uzakta olduğu için pek yardımcı olamıyorum. REcovery modda factory reset seçeneğini bir türlü bulamadım. Daha doğrusu ona basınca birkaç saniye sonra kırmızı üçgen işareti geliyor; ortasında ünlem işareti olan. Fastboot aktifse o yüzden çıkmıyordur gibi bir şeyler okudum ama tam bilemiyorum. Acaba nasıl format atarız telefona?

Telefonu bilgisayara bağlayıp stock rom kurma seçeneğimiz varsa, onu da yapabilirim ancak yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu videoyu izlesen:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zaten ben de söz konusu videodaki "factory reset" kısmına gelemediğim için burada soruyorum ya. :) Onun gibi bir yığın video izledim; boş. Öte yandan amerikalı bir yetkili şöyle söyledi bana: "Recovery'ye girmeye kalktığınızda kırmızı üçgen işareti geliyorsa, o ekranda ses açma tuşuna basılı tutarak birkaç kez güç tuşuna basın. Bu sayede "Factory reset" seçeneğinin olduğu ekran gelecektir.

Henüz deneme şansım olmadı; lakin eğer bu durum böyleyse, sizin paylaştığınız bilgiyi veren videoların büyük bir bilgi eksikliği var demektir. Güncellemeye göre buraya da sonucu yazacağım.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Deneyin bunu olmadı, STOCK ROM yüklemeniz gerecek zaten.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sonuç olarak çözüm şöyle: Recovery'e girmeyi denediğinizde kırmızı üçgen işareti geliyorsa, o ekranda power tuşuna basılı tutup bir kez ses yükseltme tuşuna basıyoruz. Böylece Factory reset seçeneğinin olduğu ekrana ulaşıyoruz.
 


Üst Alt