HTC Desire - Gmail Hesabı Silme ( Yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

cihat300

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire - Gmail Hesabı Silme ( Yardım )
s.a arkadaşlar .. ya ben htc desire telefonunu aldm . ikinci el olarak . fakat android marketten uygulama indiremiorm . eski sahibinin gmail hesabını nasıl silcem ? şimdiden çok teşekkkür ettm :)
 


Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum ayarlara gir sonra hesaplar ve senkronizeye tıkla orada hesapları görürsün istediğini ekleyip istediğini silebilirsin
 

cihat300

Üye
    Konu Sahibi
Ustam bende onu yapıormda , olmuo . hesabı kaldır dedğimde dioki ; Bu hesap bazı uygulamalar için gerekli . yalnızca telefonu fabrika ayarların sıfırlayarak (bu işlem tüm kişisel verilerinizi siler) kaldırablrsnz .

Pekii ben bu fabrika ayarlarına geri dnsem neler silinir ? dosyalarm falan gidermii . sanada zahmet weriom , hakkn helal et :)


----------Eklendi @ 19:37:31 ---------- Yazıldı @ 19:36:10 ----------

<STRONG><SPAN style="COLOR: #008000">Ustam bende onu yapıormda , olmuo . hesabı kaldır dedğimde dioki ; Bu hesap bazı uygulamalar için gerekli . yalnızca telefonu fabrika ayarların sıfırlayarak (</SPAN><SPAN style="COLOR: #8b4513">bu işlem tüm kişisel verilerinizi siler)</SPAN><SPAN style="COLOR: #008000"> &nbsp;kaldırablrsnz . <BR><BR>Pekii ben bu fabrika ayarlarına geri dnsem neler silinir ? dosyalarm falan gidermii . sanada zahmet weriom , hakkn helal et :)</SPAN></STRONG>
 
KELGER

KELGER

Üye
yüklü programlar silinir .Hafıza kartındaki dosyalar silinmez
 

ali elolen

Üye
yeni bastan ondroid işletim kurmayı dene yada bu işi yapanlar var ben yaptım
 


Üst Alt