HTC, Android Nougat için bilgiler paylaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC, Android Nougat için bilgiler paylaştı
Google, geçtiğimiz günlerde yeni Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemini pazara sundu. Bu işletim sistemi ile ilk olarak duyurulacak akıllı telefon Eylül ayı başında gün yüzüne çıkacak olan LG V20 olacak ve ayrıca güncelleme olarak da ilk olarak Nexus modeller için gelmeye başladı.






We’re excited to receive final shipping Android 7.0 Nougat software from Google!




Android işletim sistemini kullanan diğer akıllı telefon üreticileri de önemli modelleri için güncelleme olarak bu işletim sistemini sunma çalışmalarına başladılar ve kısa sürede ilk olarak bu üreticilerin amiral gemisi modelleri için sunulacak.

Güncelleme ile ilgili olarak açıklamalar da gelirken, bir duyuru da HTC'den geldi. Twitter üzerinden bilgileri paylaşa HTC, amiral gemisi akıllı telefon modeli HTC 10 için ilk olarak Android 7.0 Nougatgüncellemesi sunmaya başlayacak ve önümüzdeki 4 ay içerisinde yani 2016 sona ermeden güncellemenin bu cihaz için sunulması bekleniyor.

Ayrıca HTC 10'un ardından Android Nougat güncellemesine kavuşacak olan diğer akıllı telefon modelleri arasında HTC One M9 ve HTC One A9 öne çıkıyor.

Firma ayrıca HTC 10, HTC One M9 ve HTC One A9'un cep telefonu operatörlerinden sunulan versiyonları için güncellemenin biraz daha geç olarak sunulacağı da kaydedilmekte.

HTC 10 akıllı telefon Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ile geldi. Akıllı telefonun diğer özellikleri ise 5.2" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB .7 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera olmakta.
 


Üst Alt