HTC 11, Güçlü İşlemci, Çerçevesiz Ekran ve Yüksek Bellek Özellikleri ile Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC 11, Güçlü İşlemci, Çerçevesiz Ekran ve Yüksek Bellek Özellikleri ile Gelecek
HTC'nin bir sonraki amiral gemisi HTC 11'in güçlü yonga seti, çerçevesiz ekran ve yüksek bellek özelliklerine sahip olacağı yönünde söylentiler gelmeye başladı.




HTC 11 akıllı telefonu henüz resmi olarak doğrulamadı, ancak bazı kaynaklar, yeni amiral gemisi modelinin özelliklerinin tam olarak ne olduğu konusunda bazı iddialar ortaya atıyor. Gelen bilgilere göre HTC 11 akıllı telefon, 1440x2560 piksel çözünürlükte 5.5 inç bir ekrana sahip olacak. Bu cihazın, octa-core işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci birimine sahip olan Qualcomm'un yeni duyurduğu Snapdragon 835 yonga setinden güç alacağı belirtiliyor.

http://www.maxicep.com/htc-11-55-inc-quad-hd-kavisli-ekran-ve-12mp-8mp-kamera-ikilisi-ile-gelebilir
HTC 11, 5.5 inç Quad HD Kavisli Ekran ve 12MP + 8MP Kamera İkilisi ile Gelebilir
Oldukça iddialı olan kaynaktan gelen bilgilerde HTC 11'in 8GB RAM'e sahip olacağı söz ediliyor. Ayrıca HTC 11'in 256GB dahili depolama alanı sayesinde kullanıcılar bir çok uygulama ve oyunu indirip yükleyebilir, birçok resim ve videoyu depolayabilecek. Arka tarafından 12MP çözünürlükte dual lense sahip olacağı belirtilen cihazın ön tarafında ise selfie ve video çekimleri için 8MP kamera bulunacak.

Henüz kesin olarak bilinmese de HTC 11'in yeterli miktarda güç sağlayacağını düşündüğümüz 3.700 mAh batarya Tayvan merkezli üreticinin yeni amiral gemisinde yer alacak. Quick Charge 4,0 ile desteklenen batarya Quick Charge 3.0'a göre %20 daha hızlı şarj olacak.

HTC'nin yeni amiral gemi akıllı telefonu HTC 11, HTC Sense 8 UI ile birlikte Android 7.0 Nougat işletim sistemi ön yüklü olarak satışa sunulacak. Telefonun 2017 yılının ilk yarısında piyasaya sürülmesi ve İngiltere'de 691 USD karşılığında bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

Bu söylentilerin kaynağı tarafından paylaşılan görselin gerçekliği konusunda bazı şüpheler bulunuyor. Bu nedenle veriken bilgilere temkinli yaklaşmakta fayda var.
HTC 11, Güçlü İşlemci, Çerçevesiz Ekran ve Yüksek Bellek Özellikleri ile Gelecek
 


Üst Alt