Haber HTC 10 Boost+ İle Telefonunuzu Hızlandırın Android İçin İndirmeye Açık

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
HTC 10 Boost+ İle Telefonunuzu Hızlandırın Android İçin İndirmeye Açık
HTC'nin Android cihazlar için geliştirmiş olduğu RAM temizleme ve uygulama hızlandırma çözümü olan HTC Boost+, Google Play Store'da indirime sunuldu.

Amiral gemisi savaşlarında geride kalmak istemeyen HTC, geçtiğimiz gün düzenlediği etkinlikte HTC 10 modelini duyurmuştu. OIS destekli önkamerası ve Hi-Fi özellikleri ile ön plana çıkan HTC 10, yazılım konusunda da bir takım yenilikleri beraberinde getirdi.
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde HTC 10'un RAM'ini temizleyecek ve uygulamaları hızlandıracak olan Boost+ uygulamasının sürpriz bir şekilde tüm Android cihazlar için indirime sunulacağı açıklanmıştı. HTC sözünü tuttu ve Boost+ uygulamasını Google Play Store'da yayınladı. Peki,HTC Boost+ tam olarak ne işe yarıyor?
Android ekosisteminde bildiğiniz gibi uygulama etkinlikleri RAM'de saklanıyor. RAM'in tıkandığı noktada Android cihaz yavaşlıyor ve uygulamalar beklenmedik bir şekilde kapanabiliyor. HTC Boost+, RAM'in tıkandığı noktada devreye giriyor ve RAM'i temizliyor.
HTC Boost+ ayrıca atık dosyaları temizliyor, uygulamaları kilitleyebiliyor ve HTC cihazlara özgü oyunları hızlandırabiliyor. Android Lollipop veMarshmallow cihazlarda çalışan HTC Boost+ uygulamasının henüz Beta aşamasında olduğunu belirtelim.

indirme linki :
 


Luck Star

Luck Star

Üye
Samsung'un Smart Menager'den özenti.

Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
evet biraz taklit etmişler :D
 
KacakMazot

KacakMazot

Üye
G3 indirilmiyor. Sanırım desteklemiyor

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Lollipop 5.0 yüklü şuan. Acaba elinde olan birisi apk dosyasını paylaşabilirmi rica etsem

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 


Üst Alt