Higuain'den Messi ve Ronaldo yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Higuain'den Messi ve Ronaldo yorumu
Real Madrid'in Arjantinli golcü Gonzalo Higuain, Fox Sports'a verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.
İlk olarak transfer iddialarına yanıt veren Arjantinli yıldız, "Her oyuncu farklı ülkeler ve farklı liglerde oynamayı sever. Fakat şu an Madrid'de mutluyum ve yaptığım işten keyif alıyorum." şeklinde konuştu.
Bu sene kazandıkları şampiyonluğun önemine de değinen Arjantinli yıldız, "Athletic Bilbao'ya karşı oynadığımız karşılaşmada şampiyonluğu kazandık. Bir gol attım ve sonunda kendimi önemli hissettim." dedi.
Real Madrid'e geldiği zaman Avrupa için henüz çok genç olduğunu belirten Higuain, Real Madrid'de yaşadığı bir çok şeyin hayal ettiği gibi olmamasına rağmen, aradan geçen 5 yılın kendisini çok olgunlaştırdığını belirtti.
Ligdeki ezeli rakiplerine karşı bir öfke duymadığını belirten golcü futbolcu, "Arjantinliler daima birliktedir. Kimseye karşı bir düşmanlığım ve ya nefretim yok. Ne Atletico'dan ne de Barcelona'dan nefret ediyorum. Harika oyunculara sahipler ama kesinlikle kazanmak istiyorum." ifadelerini kullandı.
Arjantinli yıldız milli takımdan arkadaşı olan Messi ve Real Madrid'den takım arkadaşı olan Ronaldo arasındaki rekabetin sorulması üzerine; "Altın Top için yarışmıyorum ve ona talip değilim. Sadece hem Cristiano hem de Messi ile beraber oynayabilme şansına sahip olduğum için çok mutluyum." şeklinde konuştu.
Takım içinde en iyi anlaştığı ismin Segio Ramos olduğunu söyleyen Higuain, İspanyol oyuncunun çok eğlenceli bir isim olduğunu ve Arjantinlilere benzediğini ifade etti.
Kaynak: Sporx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt