Her Yöne Aramada 1 Numara Avea!

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Her Yöne Aramada 1 Numara Avea!
Kontör gitti kuruş geldi; yeni dönemde de Her Yöne Aramada 1 Numara Avea!


Kontörden TL’ye geçiş döneminde, Türkiye’nin en çok seçenek sunan her yöne tarifeleri Avea’da!
Avea aboneleri, yeni HepsiBir Tarife, Katlayan Tarife ve birbirinden avantajlı faturasız her yöne tarifelerinden dilediğini seçiyor, rahat rahat konuşuyor!
Türkiye’nin abonelerini en çok konuşturan operatörü Avea, kontörden TL’ye geçiş döneminde de sunduğu birbirinden avantajlı tarifeler ile her yöne rahat rahat konuşturmaya devam ediyor.
Müşteriye fayda sağlayacak her türlü iyileştirmenin arkasında olan Avea, “gerçek fiyata kaliteli iletişim” anlayışıyla hareket ederek, yeni dönemde de müşterilerine özgürce konuşmanın keyfini yaşatıyor.
Avea’nın hayata geçirdiği ürün ve hizmetlerin yanı sıra sektörde müşteri memnuniyeti adına atılan her adımı desteklediklerini veTL döneminde de abonelerin Avea’nın avantajlı tarifelerinden yararlanmaya devam edeceklerini belirtenAvea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan;“Türkiye’yi gerçek fiyatla tanıştıran ve müşterilerini en çok konuşturma konusundaki lider konumunu sürdüren Avea, sunduğu avantajlı tarifelerle yeni dönemde de abonelerini rahat rahat konuşturmaya devam edecek. Avea olarak öncelikli hedefimiz abonelerimiz için değer yaratmak... Türkiye’de cep telefonuyla en çok konuşan kullanıcıların Avea aboneleri olması bir tesadüf değil… Avea olarak attığımız her adımda, her tarifemizde ve her katma değerli servisimizde abonelerimiz için daha fazla ne yaparsak onları daha mutlu ederiz diye düşünüyoruz. Bunun yolunun öncelikle müşterilerimizin kazançlı çıkmasından geçtiğini biliyoruz. Avea olarak bu bilinçle hem hayata geçirdiğimiz avantajlı tarifelerimizle hem de sektörde öncülük ettiğimiz değişimlerle abonelerimize kazandırmayı devam ediyoruz.” dedi
Hakan Kaplan sözlerine devam etti;“Yeni uygulamaya doğrudan geçişle beraber abonelerimizin hatlarında var olan kontörler, TL karşılığı ile hatlarında kalmaya devamedecek. Müşterilerimiz her zaman olduğu gibi özgürce konuşmaya devam edecek. Bununla birlikte kontörden TL'ye geçiş sayesinde mobil ödeme gibi servisler tüketiciler açısından daha da kullanışlı ve kolay anlaşılır hale gelecek. Avea olarak, abonelerimizin özgürce iletişim imkanlarından bütçelerini zorlamadan faydalanacakları bir iletişim ortamı yaratmak için faaliyetlerimizi sürdürürken, diğer yandan sektörde müşteri memnuniyeti adına atılan her türlü adımı destekliyoruz. Kontörden TL’ye geçiş ile beraber farkımızı, Avealı olmayanlar da net bir şekilde görebilecek.”
İşte Avea’nın avantajlı tarifeleri


HerYöne Konuş, öde kuruş kuruş!
HepsiBir Tarifesi’yle birlikte 20TL yükleyen aboneler her yöne 2 dakikası 30 Kuruşa, 30TL ve üzeri yükleyen aboneler her yöne 3 dakikası 30 Kuruşa rahat rahat konuşuyor.


Katlayan Tarife ile hem rahat rahat konuşun hem de paranızı katlayın!
Katlayan Tarife ile 20TL yükleyen aboneler her yöne konuşmak için kullanabilecekleri 40TL, 30TL yükleyenler her yöne 90TL, 50TLve üzeri yükleyenler ise her yöne 200TL kazanıyor! Numara Taşıma ile gelenler ise 20TL yüklediklerinde her yöne konuşmak için kullanabilecekleri 60TL; 30TL yükleyenler her yöne 120TL; 50TL ve üzeri yükleyenler ise her yöne 250TL kazanıyor. Ayrıca yükleme koşulu olmaksızın her yöne konuşmanın dakikası sadece 40 Kuruş.


Faturasız HerYöne tarifeleri şimdi daha da cazip!
10TL karşılığında her yöne 60 dakika, 20TL karşılığında her yöne 125 dakika, 40TL karşılığında her yöne 300 dakika ve 80TL karşılığında her yöne 1000 dakika ile özgürce konuşuluyor.


MobilÖğrenci tarifesindekiler tüm Avealıları 20 dakikası 40 kuruşa arıyor!
50TL ve üzeri yükleme yapan MobilÖğrenciler, tüm Avealılarla 20 dakikası 40 Kuruşa konuşuyor. 30TL yüklemelerde ise tüm Avealılarla 10 dakikası 40 Kuruşa konuşulabiliyor! Üstelik 50TL ve üzeri yüklemelerde her yöne 150 SMS Avea’dan hediye veriliyor.


Genç Avea’da 10 dakikası sadece 50 kuruş
Genç Avea Tarifesi aboneleri tek seferde 30 TL ve üzeri yüklediklerinde tüm Avea aboneleri ile 10 dakikası 50 kuruşa, 20 TL yüklediklerinde ise 5 dakikası 50 kuruşa rahat rahat konuşuyor. Üstelik 30 TL ve üzeri yüklemelerde Avea aboneleri ile 180 dakika konuşma hediye!


Harbi Tarife ile günde 80 kuruşa ayda 3000 dakika konuşuluyor!
Dileyen günde 80 Kuruşa tüm Avealılarla her gün 100 dakika konuşuyor, dileyen de günde 1TL’ye hem tüm Avealılarla 100 dakika konuşuyor hem de 30 her yöne SMS atabiliyor. Ayrıca günde 1,20TL’ye hem tüm Avealılarla 100 dakika, hem 30 her yöne SMS, hem de 5 MB internet fırsatı sunuluyor.


Not: Tüm tutarlara KDV ve ÖİV dâhil.
 

Benzer Konular



Üst Alt