Her yeni modelde yeni telefona son!

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Her yeni modelde yeni telefona son!



Akıllı telefon piyasasının genişlemesiyle birlikte pazardaki rekebet de gittikçe artıyor.

Teknoloji devleri birbiri ardına yeni modelleri piyasaya sürerken tüketiciler çoğu zaman bu çılgınlığa ayak uyduramıyor. İşte tam da burada tüketiciyi bu sıkıntısından kurtarmak için "lego telefon" projesi üretilmiş. Hollandalı tasarımcı her parçası takıp çıkarılabilen telefon fikriyle her yeni modelle yeni yeni bir özellik getiren akıllı telefon piyasasının karşısında durmaya hazırlanıyor.

Huffington Post'un haberine göre; lego telefonların tak-çıkar özelliği sayesinde piyasaya yeni çıkan özellik eski telefona takılabilecek böylece tüketici yeni bir model alma masrafından kurtulacak.
 


mkyb

mkyb

Üye
Tutmaz bu olay.Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz.Rakip olarak bildiğimiz Samsung ve Lg bile kendi aralarında anlaşmalı telefon üretiyorlar.Her telefonun bir iyi yanı birde kötü tarafı var.Samsung'un Youtube'ta kağıt gibi katlanan telefon videoları var.Yani adamların elinde böyle bir teknoloji var ama hop diye sürmüyorlar piyasaya.Siz iPhone 5'in, Galaxy S4'ün vs 1-2 yıl içerisinde mi icat edildiğini sanıyorsunuz ? O telefonlar en az 3-4 yıl öncesinin teknolojisi.
 
Uhops

Uhops

Üye
Güzel olur ama bencede tutmaz. Ama genede güzel olur :)
 


Üst Alt