Her Telefona Facebook Uygulaması : 90 Gün Bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krtlprens

Üye
    Konu Sahibi
Her Telefona Facebook Uygulaması : 90 Gün Bedava
Facebook mobil kullanıcılara ne kadar önem verdiğini her fırsatta gösteriyor. m.facebook.com, 0.facebook.com ve akıllı telefon uygulamaları ve özel ile Facebook’un ulaştığı düşünülüyor. Palo Alto merkezli sosyal ağ, Snaptu’nun Facebook uygulamasını bağımsız olarak Java tabanlı telefonlara açarak bir adım daha ileri gidiyor. uygulaması küçük bir fark dışında, çeşitli sosyal uygulamalar barındıran Snaptu’nun içinde bulunuyordu. Haber akışı, mesajlar, fotoğraflar, arkadaşlar, bildirimler ve etkinlikler gibi temel özellikleri barındıran bu uygulama bir süre önce güncellenmiş ve fotoğraf yüklemesine de izin vermeye başlamıştı.
Facebook’un Snaptu’nun dışına çıkararak bağımsız olarak sunduğu bu uygulama yeni haliyle telefon defterinden Facebook kişilerini bulunmasını da sağlayacak. veya adresinden indirilebilecek uygulamaya , ve gibi Java uygulama marketlerinden de ulaşılabilecek. Anlaşmalı operatörlerde 90 gün süresince ücretsiz olarak kullanılabilecek. Her Telefona Facebook uygulaması Türkiye’de sadece Vodafone tarafından 90 gün süresince ücretsiz olarak destekleniyor. Diğer operatörler (Turkcell, Avea) mobil internet kullanımınızı başından itibaren ücretlendiriyor.
Yukarıda verilen adreslerde yeni uygulamayı göremedim ancak Snaptu’nun içindeki Facebook uygulamasının ekran görüntülerini aşağıda paylaşıyorum.





 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt