Hava Durumu _ Genel_

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Yağmur diriliştir bir başlangıçtır Yağmur hayattır

Ama benim sevmediğim tarafları da var tabii üzerimden hiç eksilmeyen ıslaklık ve çamur
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ya bende yağmuru sevmiyorum..

Kar yağsın veya hiç bişe yağmasın..
 
cepix

cepix

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Feb 23 2006, 05&#58;29 PM) [post=284634]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yağmur diriliştir bir başlangıçtır Yağmur hayattır

Ama benim sevmediğim tarafları da var tabii üzerimden hiç eksilmeyen ıslaklık ve çamur
[/b][/quote]


+1
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bölge bölge 3 günlük hava durumu
Türkiye&#8217;nin batısı yağışlı havanın etkisi altında, doğu kesimlerde ise üç gün boyunca hava açık ve sıcak. Haftanın ilk üç günü İstanbul yağmurlu ve serin. Bölge bölge hava raporu
12 Mart 2006 19:59

<div align="center"></div>
Türkiye&#8217;nin batısı kuvvetli yağmurların etkisinde kalırken, doğu kesimlerde ise üç gün boyunca hava açık ve sıcak olacak. Önümüzdeki hafta serin ve aralıklı yağmurlu geçecek.

İstanbul ve Bursa&#8217;da rüzgar sert esiyor, bugün yağmur hafif, öğleden sonra, genelde bulutlu geçecek. İstanbul&#8217;da Çarşamba gününe kadar aralıklı yağmur beklenirken önümüzdeki hafta serin olacak. Ankara rüzgarlı ve parçalı bulutlu, yarından itibaren yağmur bekleniyor. İzmir&#8217;de yağmur rüzgar ile birlikte kuvvetli yağıyor, İzmirliler su baskınlarına karşı tedbirli olmalı. Yağmur üç gün sürücek. Yağışlı hava yarın akşam Adana&#8217;ya ulaşacak. İstanbul 15, Ankara 14, İzmir ve Bursa 16, Adana 20 derece.

Marmara&#8217;yı etkilemeye başlayan yağmur, Trakya ve Çanakkale çevresinde daha kuvvetli yağıyor. İstanbul&#8217;un Anadolu yakası ile Kocaeli, Bursa-Sakarya arasında ise yağış hafif, günün büyük bölümü bulutlu geçecek. Rüzgar sert estiğinden sıcaklık dışarıda daha düşük değerlerde hissediliyor. Marmara&#8217;da yağmurlar Çarşamba gününü kadar sürecek. Önümüzdeki hafta daha serin geçecek. Bugün Edirne 13, Çanakkale 12, Sakarya 17 derece.

İç Anadolu&#8217;nun bugün batısında, yarın ise doğusunda rüzgar sert esecek. Bölgede hava parçalı bulutlu, Eskişehir&#8217;de hafif yağmur görülebilir. Hafta başı Ankara çevrelerinde başlayacak yağmur, Salı günü bölge genelini etkileyecek. Konya 14, Eskişehir 13, Sivas 12 derece.

Ege Bölgesi&#8217;nde Kuşadası-Fethiye arasındaki fırtına yarın da devam edecek. İzmir-Manisa çevrelerinde ki kuvvetli yağmur, öğleden sonra ve yarın Muğla ve Aydın çevrelerini de etkileyecek. Egeliler sel ve su baskınlarına karşı önlem almalılar. Yağmur bölgede üç gün sürecek. Bugün Denizli 15, Bodrum 16, Kütahya 14 derece.

Akdeniz Bölgesi bulutlanıyor ve güneyli rüzgarlar kuvvetlenecek. Antalya&#8217;da üç gün sağanak yağmur var. Yağmur yarın akşam ve Salı günü kuvvetli yağacak. Yağış hafta başı Akdeniz&#8217;in doğusunu da etkileyecek. Güneydoğu açık ve sıcak. Antalya 17, Gaziantep 15 derece.

Doğu Anadolu üç gün az bulutlu, sabahları sis görülecek. Ancak sıcaklık hergün biraz artıyor. Salı günü Erzurum&#8217;da 9, Malatya&#8217;da 17 dereceye çıkacak. Bugün ise Erzurum&#8217;da 6, Malatya&#8217;da 15, Van&#8217;da 9 derece.

Karadeniz&#8217;in doğusunda Samsun-Rize arasında üç gün hava az bulutlu ve sıcak. Sıcaklık 20 derecenin üzerine çıkıyor. Bolu-Zonguldak çevrelerinde yarın hava bulutlu, hafta başı ise aralıklı yağmurlu bir hava etkili olacak. Karadeniz Çarşamba günü soğumaya başlayacak. Bugün Trabzon 17, Samsun 20, Bolu 14 derece.
 

S1FR3K1R1C1

Üye
ßursada Hava Güzel ßügün.. Güneşli
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Hava sıcaklığı artacak
A.A.

Hava sıcaklığının, hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak tüm yurtta artması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü&#39;nden yapılan &#8221;Meteorolojik Değerlendirme&#8221;ye göre, yurdun iç ve batı kesimlerinde görülen yağışların bugün ve yarın yurdun büyük bir bölümünde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.
<div align="center"></div>
Yağışların, yarın kuzey, iç ve doğu bölgelerde devam etmesi, kıyılarda sağanak, iç kesimlerde genellikle yağmur şeklinde görülen yağışların, bu gece saatlerinden itibaren iç ve doğu bölgelerdeki sıcaklık azalmasıyla birlikte Karadeniz&#39;in iç kesimleri, İç Anadolu, Kuzey Ege&#39;nin iç kesimleri ile Doğu Anadolu&#39;nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerde kar şekline dönüşmesi bekleniyor.

Yağışların bugün Marmara&#39;nın güneyi, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu&#39;nun batısında, yarın ise Karadeniz, İç Anadolu&#39;nun kuzey doğusu, Doğu Akdeniz&#39;in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Yarın iç ve doğu kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak hava sıcaklığının, hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak tüm yurtta artması bekleniyor.

Bolu Dağı geçidi başta olmak üzere bu gece ve yarın sabah saatlerinde Batı Karadeniz&#39;in iç kesimleri, Eskişehir, Kütahya, Afyon ve Bilecik çevrelerinde sis ile birlikte beklenen kar yağışı nedeniyle özellikle sürücülerin tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.
 
cepix

cepix

Üye
&#036;u an Ankarada bardaktan boşalırcasına yağmur yagıo walla
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Marmara&#39;ya hafta sonu yağmur geliyor
<div align="center"></div>
Bugün Marmara&#39;da parçalı bulutlu bir gökyüzü olacak. Sıcaklıklar 20 dereceyi aşacak.
Rüzgar lodostan sert esiyor. Cuma günü ise sıcaklığın 5-6 derece azalmasıyla bölge genelinde yağış görülecek.
Ege de parçalı bulutlu. Marmara&#39;da olduğu gibi lodos yönünden fırtına bekleniyor. Cuma günü Ege&#39;de yağış alacak.
Akdeniz az bulutlu, güneş bolca görülecek. Sıcaklık düşüşü ve yağış Akdeniz&#39;de de cuma günü olacak.
İç Anadolu&#39;da da hava az bulutlu. Bölgede cuma günü yağışa neden olacak sıcaklık düşüşü hafta sonunda da sürecek.
Karadeniz de az bulutlu. Orta kesimlerinde sıcaklık yer yer 22-23 dereceye ulaşıyor. Cuma günü Karadeniz&#39;de de rüzgar kuzeyden sert esecek ve 7-8 derecelik sıcaklık düşüşü ile yağış oluşacak.
Doğu Anadolu&#39;da da hava parçalı az bulutlu. Cuma günü yağış yalnızca Malatya çevrelerinde kendini gösterecek, cumartesi günü ise bölge genelini saracak.
Güneydoğu az bulutlu. 20 dereceyi aşan sıcaklıklar hafta sonuna kadar değişmeyecek.
 
cepix

cepix

Üye
Yav şimdi ntv&#39;de izledim;

Ankarada bugun ; 23

Yarın; 16

C.tesi ; 8

Bu havalar çok aldatıcı
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bahar bu hafta geliyor

Hava sıcaklığının tüm yurtta yarından itibaren artmaya başlayarak hafta ortasına kadar artışını sürdüreceği tahmin ediliyor.
Alınan bilgiye göre, yarın, batı Akdeniz, doğu Akdeniz kıyıları, doğu Karadeniz&#39;in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu&#39;nun doğusu yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

28 Mart Salı günü yurdun güney ve kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, doğu Karadeniz&#39;in doğusu, doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu&#39;nun batısı, Doğu Anadolu&#39;nun kuzeydoğusu ile güneybatısı yağışlı diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

29 Mart Çarşamba günü yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı çok bulutlu, Marmara&#39;nın kuzey ve doğusu, batı Karadeniz, doğu Karadeniz&#39;in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu&#39;nun doğusu yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecegi tahmin edilirken lodosun yurdun batı kesimlerinde kuvvetlice esmesi bekleniyor.

30 Mart Perşembe günü ise orta Akdeniz&#39;den gelen yağışlı hava sebebiyle yurdun batı kesimleri, sonraki günlerde bütün bölgelerin yer yer sağanak yağışlı geçmesi muhtemel.

Yağışların genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak, doğu Karadeniz&#39;in iç kesimleri ile Doğu Anadolu&#39;nun kuzeydoğusunda çarşamba gününe kadar yer yer yüksek yerlerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Yeni haftada hava nasıl olacak?

Lodosla ısınıp poyrazla serinleyen havalar, önümüzdeki günlerde de sürecek. Ddüşen sıcaklıklar, Salı günü hızla yükselip, Çarşamba günü hızla düşücek. Bölge bölge son durum:
10 Nisan 2006 00:10

<div align="center"></div>
Türkiye genelinde lodosla ısınıp poyrazla serinleyen hava koşulları, önümüzdeki günlerde de etkisini sürderecek. Batı bölgelerde düşen sıcaklıklar, Salı günü hızla yükselip, Çarşamba günü beklenen yağış ile birlikte aynı hızla düşücek.

İstanbul ve Bursa iki gün daha serin, yarın poyraz sert esecek. Hava genelde bulutlu ve yer yer parçalı bulutlu olacak. İstanbul Salı günü ısınacak, Çarşamba günü ise sağanak yağmur bekleniyor. Ankara&#8217;da yarın yağmur geçişi ihtimali yüksek. İzmir parçalı bulutlu, Adana&#8217;da parçalı bulutlu ve sıcak bir hafta sonu yaşanıyor. Yarın İstanbul 13, Ankara ve Bursa 15, İzmir 19, Adana ise 25 derece.

Marmara bölgesinde yağmur yarın etkisini azaltıyor, Kocaeli-Sakarya civarında ise hafif olarak devam edebilir. İki gün daha rüzgar kuzeyli, hava serin olacak. Salı günü ise lodos ile birlikte, sıcaklık 25 dereceye kadar yükselecek. Ancak Marmara Salı gününü sıcak geçerdikten sonra, Çarşamba günü serinliyor ve yağış bekleniyor. Yarın Edirne 15, Çanakkale 13, Kocaeli 14 derece.

Bulutlar İç Anadolu&#8217;da da yoğunluğunu artırıyor. Yarın bölge genelinde sonraki iki gün ise Sivas-Niğde çevrelerinde yağmur geçişleri devam edecek. Sıcaklık ise fazla düşmüyor. Yarın Konya 20, Eskişehir 16, Kayseri 22 derece.

Ege Bölgesi&#8217;nde önümüzdeki iki gün karayelden esecek rüzgar özellikle akşam saatlerinde serinlik verecek. Aydın ve Uşak&#8217;tan itibaren iç kesimlerde, öğleden sonra yine bahar yağmurları görülebilecek. Salı günü ise rüzgar lodosa dönüyon, sıcaklık bölgede 25-26 dereceye kadar çıkacak. Denizli 20, Bodrum 21, Kütahya 15 derece.

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu&#8217;da sıcaklık yüksek, ancak iç kesimleri bulutlanıyor. Özellikle Kahramanmaraş&#8217;tan itibaren Gaziantep ve Diyarbakır boyunca üç gün yağmur geçişleri bekleniyor. Yarın Antalya&#8217;da da yer yer bulutlanma artacak, sıcaklık Antalya ve Gaziantep&#8217;te 24 derece.

Doğu Anadolu&#8217;da sıcaklık yüksek, ancak kararsız hava koşulları üç gün boyunca sağanak yağmurlara neden olacak. Yarın Erzurum 13, Malatya 21, Van 15 derece.

Karadeniz&#8217;in tamamı bulutlu, yarın yağmur Samsun-Artivin arasında daha uzun süreli görülecek. Bolu çevresinde ise yağmur hafifleyecek. Doğu Karadeniz&#8217;de yağış Salı&#8217;ya kadar devam edecek. Trabzon 18, Samsun 16, Bolu 13 derece.
 
AHMET2525

AHMET2525

Üye
böle iyidi havalar
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Yağış kapıda, sıcaklık düşecek

Önümüzdeki haftaya kadar mevsim yağmurları ve güneşli hava birlikte yaşanacak. Yarın 27 dereceyi görecek İstanbul&#39;da sıcaklık perşembe ve cuma günü 17 dereceye düşecek. Hafta sonu yağmurlu. Gün gün hava durumu:
18 Nisan 2006 12:54
<div align="center"></div>
Lodosla birlikte artacak hava sıcaklığı perşembeden itibaren yağışla birlikte azalacak. Önümüzdeki üç günde en yüksek gündüz ve en düşük gece sıcaklıkları şöyle: İstanbul 27/11, Ankara 26/10, İzmir 26/14, Antalya 24/14, Adana 27/15, Diyarbakır 26/8, Erzurum 18/0, Trabzon 22/7.

YARIN Trakya, Hakkari-Van çevresi ile Karadeniz&#39;in iç kesimlerinde sağanak yağmur geçişleri görülürken, yurdun kuzeyi çok bulutlu, güneyde hava açık. Güneydeki tatil merkezleri yaz mevsimini yaşayacak.

PERŞEMBE sağanak yağış etki alanını genişletiyor. Marmara, Batı Karadeniz, Ege, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Mardin çevresi günü yağışlı geçirecek. Ankara ve Eskişehir&#39;de gece yağış görülebilir. Akdeniz parçalı bulutlu, diğer yerler çok bulutlu.

CUMA günü hava bir günlüğüne yeniden açıyor. Karadeniz, Sivas ve Doğu Anadolu&#39;da sağanak yağışlar sürerken, Kıyı Ege ile Akdeniz&#39;de gökyüzü güneşli. Marmara, İç Ege ve Konya çevresi parçalı bulutlu, diğer yerler çok bulutlu olacak.

CUMARTESİ günü yeniden yağış geliyor, Marmara ve Kıyı Ege&#39;de sağanak yağmur bekleniyor. Yurt geneli parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz ile Erzurum-Kars bölümü sağanak yağış alıyor.

PAZAR günü ise kuzey bölgelerimiz sağanak yağış altında. Doğu Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu&#39;da yağış bekleniyor. Kıyı Ege ile Akdeniz parçalı bulutlu, diğer bölgeler çok bulutlu...
 

jöly

Üye
izmir şuan bulutlu valla ben yazlıkları çıkardım inşallah hava bozmaz
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Eyvah havalar tekrar soğuyor&#33;

Uzun zamandır bahar havası gören Türkiye, yine soğuk günlere geri dönüyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yarından sonraki hava durumunu açıkladı.
23 Nisan 2006 12:02
<div align="center"></div>

Hava sıcaklığının, kuvvetli poyrazla birlikte kuzey, iç ve doğu kesimlerde hafta boyunca 4 ila 6 derece azalacağı bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü&#39;nden yapılan açıklamaya
göre, yarın Karadeniz, İç Anadolu&#39;nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu
Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağış bekleniyor.
Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek
yağışlar, Doğu Karadeniz, İç Anadolu&#39;nun doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu
Anadolu, Güneydoğu Anadolu&#39;nun doğusunda etkili olacak.

Salı günü doğu bölgelerinde, çarşamba gününden itibaren ise
Karadeniz ile yurdun doğu kesimlerinde aralıklarla görülecek
yağışların, genellikle yağmur, hava sıcaklığındaki hissedilir
derecedeki azalışa paralel olarak gece ve sabah ilk saatlerde Orta ve
Doğu Karadeniz&#39;in iç kesimleri, İç Anadolu&#39;nun kuzeydoğusu ile Doğu
Anadolu&#39;nun kuzeyinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin
ediliyor.

Hava sıcaklığı, kuvvetli poyrazla birlikte kuzey, iç ve doğu
kesimlerde hafta boyunca hissedilir derecede (4 ila 6 derece)
azalacak. Rüzgar, kuzey, iç ve batı bölgelerinde kuzey ve kuzeydoğu
(poyraz) yönlerden kuvvetli esecek.



aa
 
SALVADORE

SALVADORE

Üye
sogusun bekleruz
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Meteoroloji&#39;den etkili yağış uyarısı

<div align="center"></div>

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü aşağıda listesi yer alan illerde şiddetli sağanak yağış beklendiğini belirterek, vatandaşların tedbir almasını istedi.

24 Nisan 2006 11:42

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü&#39;nden yapılan uyarıya göre; Hatay, Adana, Kayseri, Sivas, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Bitlis, Malatya, Bingöl, Tunceli, Diyarbakır ve Şırnak illeri ile çevresinde etkili gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meydana gelecek sel ve dolu gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.
 
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
evet havalar iyice bozuldu karla karışık yağmur yağacakmış iç anadoluya yahu&#33;&#33;&#33; yaz geldi diye seviniyorduk.
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
-METEOROLOJİDEN DOLU UYARISI...

ANKARA (A.A) - 29.04.2006 - Bazı bölgelerde bugün, gök gürültülü
sağanak yağışların etkili olacağı ve yer yer dolu yağışı görüleceği
bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü&#39;nden yapılan açıklamada,
Uşak, Eskişehir, Sivrihisar, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli ve
Sivas ile başta Polatlı olmak üzere Ankara&#39;nın kuzey ve batı
kesimlerinde öğle saatlerinden itibaren etkili olacak sağanak yağış
beklendiği kaydedildi.


Yer yer dolu yağışının da görülebileceği belirtilen açıklamada,
olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması
istendi.
(ERT-FK)
 
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bu havalar ne zaman düzelecek yahu&#33;&#33;&#33; güneşi özledik&#33;&#33;&#33;
 


Üst Alt