Hava Durumu _ Genel_

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Sabah saatlerinde kıyı kesimlerde hafif, iç bölgelerde kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.

Soğuk hava tüm Türkiye'de, yağışlar kuzey ve doğu kesimlerde görülmeye devam edecek.

Kar yağışlarının Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile sabah saatlerinde Zonguldak, Bartın ve Karabük çevrelerinde etkili olması bekleniyor.

Doğu bölgelerde 4 ile 6 derece azalacak hava sıcaklığı, batı kesimlerde lodos ve güneşlenme ile birlikte 2 ile 4 derece artacak.

Rüzgar, kuzey ve kuzeybatı (poyraz), yurdun batı kesimlerinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden orta kuvvette ve kuvvetli olarak esecek.
 


keano

Üye
Manchester: Parcali bulutlu 4C... ooff ulan off.. ben Izmir'i ozledim yaaaaaaaaa
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Heralde artık istanbulda artık tatil olacak kar yağışı görülmez..
 

slayer

Üye
kayseri çok ilginç oldu... Hem güneş var... hemde şiddetli kar yağıyo...
_________________

Bulut bile yok arkadaşlar!!!

Dün:

Bugün:
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İki ilde okullar yarın da tatil

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle bazı illerde yarın da eğitim ve öğretime ara verildi. Eğitim ve öğretime ara verilen iller şöyle:
16 Şubat 2006 16:15

BARTIN'DA OKULLAR YARIN DA TATİL

Bartın Valiliği'nden alınan bilgiye göre, kentte devam eden kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilemesinden dolayı merkez ilçe ve beldelerdeki okullarda eğitim-öğretime yarın ara verildi. Kar yağışı nedeniyle kentte okullar bugün de tatil edilmişti.

-ZONGULDAK'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Zonguldak merkez ve merkeze bağlı belde ve köylerde bugün olduğu gibi yarın da eğitim verilemeyecek.

Zonguldak Valiliği'nin yazılı açıklamasında, kentte olumsuz hava koşullarının sürdüğü ve don olayı beklendiği, bu nedenle il merkezinin yanı sıra merkeze bağlı belde ve köylerde yarın da eğitim-öğretime ara verildiği kaydedildi.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bartın Merkezde amcamın dediğine göre 70 cm kar varmış. Babannemler başka ilçede orada 95 cm kar olmuş ama ilçelerde okullar tatil değil işe bak...


Bartın merkezde dün-bugün-yarın tatil ama ilçekerde bişe yok işe bak.. Servis gelmiyormuş köye yürüyerek gdiyorlarmış okula..
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Hava sıcaklıkları pazar gününden itibaren hissedilir derecede artacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, hafta sonunda iç ve batı bölgelerde başlayacak sıcaklık artışları 8-10 dereceye ulaşacak.

Artış gelecek haftanın ilk günlerinden itibaren yurt genelinde etkisini gösterecek.

Buna bağlı olarak, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarına, batı bölgelerinde ise mevsim normallerinin üstüne çıkacağı tahmin ediliyor.
Hissedilir derecedeki sıcaklık artışının kuzey, iç ve doğu kesimlerdeki mevcut kar örtüsünde erimelere neden olacağı belirtilerek, su baskını, taşkın ve çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması istendi.
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bugün sabahtan itibaren muhteşem kar yağdı ve yolları az da olsa kapladı ve şuan da az az yağıyor.

---------------

Kar Rekorunu kırmışız
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İstanbulda hava süper..
 
HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
rize 2 gün önce bi yagdı birgeçede 40cm yakın ve sabah 10 cm bile yok tu şu anda ise yıldızlı serin bi hava hakimeti var
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Hava sıcaklığı 20 dereceye çıkacak

Karlı günlerin ardından baharı müjdeleyen havalar başladı. Sıcaklık 20 dereceye kadar çıkacak. Hafta sonu yağmur var. Önümüzdeki 5 günün hava raporu şöyle:
20 Şubat 2006 17:15
<div align="center"></div>

İlkbahar kendini adım adım hissettirmeye devam ediyor, cuma gününe kadar tüm bölgeler parçalı bulutlu olacak. Hafta içi batı bölgelerimizde hava sıcaklığı 20 dereceyi görüyor. Cuma ve cumartesi ise batı bölgelerimizde yağmur bekleniyor. İstanbul ve Ankara önümüzdeki üç günde sis altında, cuma ve cumartesi yağmurlu.

Hava sıcaklığı artmaya devam ediyor. Hafta içi en yüksek hava sıcaklıkları şöyle: İstanbul 7/14, Ankara -4/9, İzmir 9/20, Adana 8/19, Antalya 10/20, Erzurum -14/6, Trabzon 6/14, Diyarbakır 1/14.

Gün gün hava durumu:

YARIN, ÇARŞAMBA ve PERŞEMBE tüm yurtta açık bir gökyüzü görülecek. Yarın Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz, perşembe ise Kıyı Ege&#39;de yağmur var... İç ve doğu bölgelerimizde gökyüzü sisli.
CUMA günü Marmara, Batı Karadeniz, Ege, Ankara-Eskişehir çevresi ve Batı Akdeniz yağmur altında. Kıyı Ege ve Antalya çevresinde yağışlar sağanak şeklinde olacak.
CUMARTESİ günü ise Marmara, Batı Karadeniz, Ankara-Eskişehir çevresi, Ege ve Batı Akdeniz ile birlikte Hakkari-Van ve Mardin çevresinde de yağmur bekleniyor.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tatil bitmiştir artık cepteki devamsızlıklardan yiyecez...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hava düzledi.

Özlemişim valla Güneşi
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Yurtta hava durumu

Türkiye&#8217;de mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcaklıklar hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek. Sıcaklık Marmara, Ege ve Akdeniz&#8217;de 20 dereceye yaklaşıyor.


İstanbul ve Bursa&#8217;da üç gün hava güneşli ve ılık, sabahları sis oluşabilir. İstanbul&#8217;da Cuma gecesi ve Cumartesi günü yağmur bekleniyor ve hava soğumaya başlayacak. Ankara&#8217;da sabah ve akşamları sisli, öğle saatlerinde güneşli bir hava olacak, sıcaklık yükselmeye devam ediyor. İzmir bu üç gün açık ve sıcak, Cuma günü ise yağmur başlayacak. Adana&#8217;da kısa süreli yağmur geçişi olabalir, sıcaklık 20 dereceye çıkıyor. Bugün İstanbul 15, Ankara 8, İzmir ve Adana 18, Bursa 17 derece.

Marmara Bölgesi bu üç günü güneşli ve gündüzleri ılık geçirecek. Sıcaklık yarıns 20 dereceye yaklaşacak, geceleri ise sıcaklık 5-6 derece civarında. Rüzgarlar hafif eseceğinden, sabahları sisde oluşuyor. Cuma akşamı Marmara&#8217;da yağmur etkili olmaya başlayacak ve hafta sonu hava soğuyor. Bugün Edirne 17, Balıkesir ve Kocaeli 18 derece.

İç Anadolu&#8217;da rüzgarlar zayıf, sabah ve akşamları sis oluşmaya devam edecek. Öğle saatlerinde ise güneş görülebiliyor. İç Anadolu&#8217;da geceler halen soğuk, gündüz sıcaklığı ise 10 dereceye çıkıyor. Hava koşulları hafta sonuna kadar değişiklik göstermeyecek. Konya 9, Eskişehir 7, Sivas 5 derece.

Ege Bölgesi&#8217;nde üç gün boyunca güneşli ve ılık bir hava etkili olacak. Sıcaklık kıyılarda 20 dereceye çıkıyor. Afyon&#8217;da sis var. Cuma gününden itibaren ise bölge sağanak yağmurun etkisini girecek. Sıcaklık Denizli&#8217;de 16, Bodrum&#8217;da 19, Kütahya&#8217;da 9 derece.

Akdeniz&#8217;in batısı az bulutlu, Adana-Kahramahmaraş, Gaziantep ve Diyarbakır çevrelerinde ise yağmur geçişi olacak. Sıcaklık Akdeniz ve Güneydoğu&#8217;da hafta boyu hergün 1-2 derece artacak. Yarın iki bölgede de hava açık. Antalya 18, Gaziantep 13 derece.

Doğu Anadolu&#8217;da sıcaklık yükseliyor, ancak Perşembe günü daha belirgin yükselme olacak. Bölgede yağış miktarı az, geceleri ayaz oluşuyor. Bölgede çığ tehlikesi devam ediyor. Bugün Erzurum 3, Malatya 11, Van 5 derece.

Karadeniz&#8217;de sıcaklık batıdan itibaren artıyor, Perşembe günü Doğu Karadeniz&#8217;de 15-16 dereceye çıkacak. İç kesimlerde sis var. Karadeniz&#8217;de hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor. Bugün Trabzon 11, Samsun 12, Zonguldak 16 derece.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çok kötü ya ben kar tatili istiyorum..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Havada bulut artık Kar Tatilini unut
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Neyse boşverelim tatili devamsızlık hakkı ne güne duruyo..
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat yağmur geliyor&#33;

<div align="center"></div>

Yurdun batısına birkaç gündür bahar havası yaşatan sıcaklıklardaki artışın, önümüzdeki günlerde yerini yağışa bırakması bekleniyor.

İstanbul ve Ankara&#39;da hafta sonu yağmur yağacağı tahmin edilirken batı kesimlerde yağışlarla birlikte hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalması bekleniyor
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yarın gitmeyecem zaten okula çok sıcak oluyo yaw..
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
sıcak olur gitmezsiniz soğuk olur gitmezsiniz sizde yahu :D

yagmurlar gelmesin yaa hiç sevmeeeeeeeeem ühühü
 


Üst Alt