Hangi Ünlü Nerede Oturuyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Ünlü Nerede Oturuyor ?
Severek Takip Ettiğiniz Ünlülerle Belki de Komşusunuz. :)

İşte Ünlüler ve Oturdukları Semtler.







Son yıllarda en çok tercih edilen semtlerden biri olan Etiler’deki ünlüleri şöyle sıralayabiliriz: Yılmaz Erdoğan,Ebru gündeş, yazar Ayşe Kulin, Seda Sayan, manken Nefise Karatay akla gelen ilk isimler...









Sosyal olanaklara yakınlığıyla da bilinen Cihangir’de yaşayan ve orada karşılaşabileceğiniz ünlüler arasında şu isimler var: Şener Şen, Hümeyra, Engin Günaydın, Kenan İmirzalıoğlu, Yetkin Dikinciler, Fikret Kuşkan, Ata Demirer, Olgun Şimşek.










Yıldız, Arnavutköy ve Fulya’yı kapsayacak geniş bir çemberin içinde olan Beşiktaş’ta pek çok ünlü yaşıyor. Örneğin; Mustafa Sandal, Şevket Altuğ, Kadir İnanır, Aydan Şener ve Lale Mansur bu ünlülerden bazıları.










İstanbul’un en meşhur semtlerinden olan Nişantaşı adeta ünlüler cenneti. Gülse Birsel, Ece Sükan, Günseli Kato, Tan Sağtürk, Bergüzar Korel, Gürgen Öz, Berrak Tüzünataç, Zeliha Berksoy ise bu ünlülerin başında geliyor.










Hisar’da yaşayanlar arasında Orhan Gencebay ilk akla gelen isimlerden biri.










Nalan, Anadoluhisarı sakinlerinden... Gülşen Bubikoğlu, Uğur Yücel ve Berna Laçin, Sezen Aksu Kanlıca’da; Çengelköy sırtlarında ise Seyfi Dursunoğlu (Huysuz Virjin) yaşıyor.










Acarkent ve Beykoz Konakları’nda oturan ünlüler arasında; Emre Altuğ, Sibel Can, Kenan Doğulu, Çağla Şıkel, Behzat Uygur ve futbolcu Rüştü Rençber yer alıyor.










Oyuncular Nedim Saban, Nejat İşler ile Hande Ataizi ve yazarlar Selim İleri ile Ahmet Ümit Şişli'de yaşayan ünlü isimlerden bazıları...










Yaz aylarını Adalar’da geçirmeyi tercih eden ünlüler; Oral Çalışlar, Nuriye Akman, yönetmen Halit Refiğ, şair Ataol Behramoğlu, Ayla Algan, Ediz Hun ve ressam Erdal Alantar.










Çağla Kubat, Tülin Şahin, Özlem Yıldız, Sunay Akın, Bülent Ersoy, Neco, Harun Kolçak, Billur Kalkavan, Ekrem Bora, Perran Kutman ve Bülent Ortaçgil Kadıköy'de yaşayan ünlülerden bazıları.










Bebek semtinin en ünlüsü şüphe yok ki Tarkan. Ayrıca Pınar Altuğ, şovmen Okan Bayülgen ve manken Cansu Dere gibi ünlülere de rastlamak mümkün.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Para var istediği yerde otururlar:)
 
tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Para var huzur var misali.
 
arslansem

arslansem

Üye
Aynen :)
 

ultraonur28

Üye
cihangire nerdeyse haftanın 5 günü giderim.her gittiğimde engin günaydınla mutlaka karşı karşıya gelirim.en sonunda kahvaltı yaptığı bir kafe de tanıştım kendisiyle ve gittiğimde ne zaman karşılaşsak her zaman iki arkadaş gibi muhabbet ederiz :) cihangir gibisi yok gerçekten 6 ay içerisinde evleneceğim ve cihangirden ev bakıyorum
 

krankemik

Üye
cok tsekkurler
 

Benzer Konular



Üst Alt