Hakan Şükür şaşırtmaya devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Şükür şaşırtmaya devam ediyor
Galatasaray yönetimi, bugün tarihi bir toplantı yapacak. Transferin de masaya yatırılacağı toplantının en önemli iki gündem maddesi; yeni sezonda teknik direktörün kim olacağı ve Hakan Şükür’ün Galatasaray’da kalıp kalmayacağı... Akşam gazetesinin haberine göre, Hakan Şükür açıklamaları ile bu noktada da şaşırtmaya devam ediyor. "Galatasaray'dan ayrılırsam Dubai'ye giderim' diyen golcü futbolcu gerekçesini ise şu sözlerle açıkladı:
Çocuklarımın eğitimin düşünüyorum. Dubai'deki şartlar ABD'den bile daha elverişli. Üstelik Müslüman bir ülke...
POLAT’A KALSIN BASKISI

CAMİADAN da Başkan Adnan Polat ile diğer yöneticilere takım içindeki aile havasının bozulmaması için Hakan Şükür’ün kalmasına yönelik baskı var. Kulübün ileri gelenleri Hakan Şükür’ün bir yıl daha Galatasaray’da kalmasını ve gelecek sezonun ardından jübile yapmasını istiyor.

KÖRFEZİN İNCİSİ DUBAİ

HAKAN ŞÜKÜR de Galatasaray’da kalmayı çok istiyor. Ancak Amerika ve Körfez ülkelerinden çok ciddi teklifler alıyor. Amerika’dan gelen tekliflere karşın Hakan, Dubai’ye daha sıcak bakıyor. Körfez’in İncisi olarak bilinen Dubai’ye gidip incelemelerde bulunan Hakan Şükür’ün yakın arkadaşlarına “Çocuklarımın eğitimi için Dubai’nin şartları Amerika’dan bile daha elverişli. Ayrıca Müslüman bir ülke” dediği öğrenildi.
 


ukalgs

ukalgs

Üye
çok iyi konuşmuş hiçte şaşırtıcı değil tam hakandan beklenen laf
 

_KadirşinaS_

Üye
Nesi şaşırtıcı bunun anlayamadım? Dubai'ye giden veya Dubai Müslüman bir ülkedir diyen ilk ve tek kişi Hakan mı?

Türk basının habercilik anlayışından nefret ediyorum.İşleri güçleri ortalığı karıştırıp, bundan haber çıkarmak.Varsa yoksa asparagas, içi boş haberler. Dünyanın en boş ve faydasız medyası, iddia ediyorum ki (malesef) Türk medyası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
0
Görüntüleme
980
India
tragedie
Cevap
1
Görüntüleme
414
KaTLeDeN67
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez


Üst Alt