HAFIZA KARTI SORUNLARI FORMAT COZUM MMC FORMAT REPAİR progam

Sponsorlu Bağlantılar

@bcz_no

Üye
    Konu Sahibi
HAFIZA KARTI SORUNLARI FORMAT COZUM MMC FORMAT REPAİR progam
1GBLİK MMC kartımın 50 - 60 mblik kısmı dolduktan sonra pro veya müzik atmaya kalktığımda program bozuk hatası yada diske ulaşılamıyor hatası alıyordum. pc formatı telde format sorunu çözmedi. programlar bozuluyor hafıza kartında büyük boyutlu garip isimli dosyalar oluşuyordu.çeşitli mmc kurtarma proları denedim. hafıza kartını değiştirecekken bu proyla format atınca tüm sorunlar çözüldü. mmc kartlar belli boyuta kadar fat ondan sonra fat32 dosya sistemi kullanıyor.program bunu kendi hallediyor. mbr kısımları hasar alabiliyor.bunda çözdüğünü düşünüyorum.pc formatı yada tel formatı sadece dosya silmekten ileri gitmediği için sorunlar geçici çözülüyor yada kalıyor.
this program can be repair or fix all mmc erors..


programı burdan indirebilirsiniz. resimde indirmek için basacağınız butonu verdim.site ingilizcedir.downloads bölümünden sd formatter 3.1 i tıkladığınızda resimdeki ekran gelir.


program resimde görüldüğü gibi 3 farklı format seçeneği sunar. quick standart tel ve pcinin sadece dosyaları siler. erase siler dosyaları yok eder. fulla overwrite tamamen siler ve yeniden biçimlendirir. son seçenek win 98 yada xpnin ilk kurulumdaki gibi hard formattır ben sonuncu şekilde (overwrite ) olarak sorunumu çözdüm.
ÖNEMLİ NOT : hafıza kartındaki tüm veriler silinecektir resim video ve müziklerinizi programlarınızı pcye yedeklemeyi yada kopyalamayı unutmayın... ben proyu kullandim hafıza kartım sorunsuz çalışıyor eğer bir sorun olursa mesuliyet kabul etmem :)
 


pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah
 

isyankar3000

Üye
eline sağlık.
 
semihguney

semihguney

Üye
teşekkürler
 
emrekekil

emrekekil

Üye
kardeş benim bi hafıza kartı varda telefonda kullanabiliyorum fakat pc görmüyor bunun bir çözümü varmı
 


Üst Alt