Guardiola: "Mourinho'ya teşekkür ederiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guardiola: "Mourinho'ya teşekkür ederiz"
Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea eşleşmesine dair açıklamalarda bulunurken, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya yanıt vermeyi de ihmal etmedi.

Katalan ekibi Milan'ı eleyerek üst üste beşinci defa Devler Ligi'nde yarı finale yükselirken, Mourinho, finale yükselmeleri halinde Barcelona'nın kesinlikle orada olacağını söyleyerek, bir kez daha, Pep Guardiola'nın öğrencilerinin hakemlerden yardım aldığını ima etmişti.

Düzenlediği basın toplantısıyla Portekizli çalıştırıcının imalı sözlerine yanıt veren Guardiola, "Sayın Mourinho'ya, Barcelona'ya olan bu sarsılmaz inancından dolayı teşekkür ederiz. Bu konuda başka bir şey söylersem olmaz. Akıl oyunlarından yorulup yorulmadığımı soruyorsanız, size hayır derim. Bunlar da işimizin bir parçası." şeklinde konuştu.

Chelsea'nin çok güçlü bir takım olduğunu dile getiren Guardiola, "Son yıllarda Avrupa'nın en önemli ekiplerinden biri haline geldiler. Artık kolay rakip yok. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız." şeklinde konuştu.

Chelsea ile Barcelona arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı, 18 Nisan'da Stamford Bridge'de oynanacak. goal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt