Gta San Andreasın Sırları - Bilinmeyen Hileler - Hydra Uçak Uçurma Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
Gta San Andreasın Sırları - Bilinmeyen Hileler - Hydra Uçak Uçurma Yöntemi
1)Püf Noktalar

San andreasta birçok püf nokta var işte size bazıları

-Simdi arkadaslar oyunda Sadece Grove Street adamlarını yanımıza alabiliyoruz.Kontrolumuze geciriyoruz yani.Simdi kendi kesif ettiğim bir yolla istediğiniz herkezi controlunuze alabilirsiniz.

Oyuna girelim

SJMAHPE yazalım

sonra istediğimiz birini kontrol altına almayı deneyin ne göreceksiniz.

Kontrol etmeyi bilmeyenler:

Adamın üzerine silahı doğrultun ve G tusuna basın

-İthalat-İhracat İskelesine;(San Fierro Limanı)
[tren istasyonuna girin.şehirn çıkışına doğru ilerleyin.sol tarafa aşağı doğru tek bir ray iniyor.orayı takip edin.önünündeki sarı vince gelince durun.Enter'a basıp kullanabilirsiniz.araba listesi ise az arkadaki tabela'da yazıyor]

-Oyunda Liberty City'e Gecme:
tanton gym'e, yani vücut geliştirme salonuna git ve içerde ki adamları öldür sonra kapının yanında kum çuvalı var onların arkasına geçip yecgaa yazıyorsun sanırım. sonra havalanıyorsun ve şimdi ss'i de gördüğün yere gidiyorsun.Oraya yaklaştıktan sonra yavaşça alçal ve karşına bir kapı çıkacak sarı ile belirlenmiş olan. oradan içeri gir ve şimdi ss'de ki yere git.
Buraya da geldikten sonra yine yavaş yavaş alçaldığında karşında liberty city'i görebilirsin. zaten marco's bistro var indiğin yerde ve müzil çalıyor. böylece 2 gizli yol ile liberty city'e geçiş yapabiliyorsun. (anlamayanlara videosunu verecem)



2)Oyun sırları

- Oyunda Amerika Birleşik Devletleri'nin UFO araştırmaları yapıldığı öne sürülen oldukça
gizli olan askeri bölge yani 51. Bölge'yi (Area 51) temsil eden Area 69 adında
bir bölge bulunuyor. Bu bölgeye bazen UFO benzeri araçlar iniyor.

-
Bir kargo uçağına girildiğinde 'Siyah giyen adamlar'
filmindeki uzaylı(mustafa topaloğlu) avcıları geliyor ve filmdeki repliklerle
saldırıyorlar.


-El Castillo del Diablo'daki kayalıklarda 6 adet mefta torbası gizli.

-
Dağlarda dolaştığınızda 'Koca Ayak Yeti' adlı büyük yaratık ortaya çıkıyor.

-
intihar eden insanlar >>>> Yayalar ,san fierroda bir binanın üstünde doğuyor. sonra düşüp ölüyorlar sanırım bir oyun hatasıydı kasıtlı bir şey yapılmamış..

-Not Welcome yazısı >>>>> Big Smoke' un saklandığı dairenin kapısında bulunan Hoş Gelmediniz yazısı. Big Smoke, CJ için bu yazıyı koymuş..

-Valentino Rossi' nin motorsikleti. ===>> Bildiğiniz gibi ünlü motorcu Valentino Rossi' de 46 numara motorsiklet kullanmaktadır.Bu motoru Las Venturasta bir limanda bulabilirsiniz..

-
Kayadaki işaretler ===>> Bazı kayalarda ilginç semboller var..

-Kırılabilen köprü ===>> Köprünün resimde görünen tarafına bir araçla çarptığınızda , köprünün korkulukları kırılacaktır.oyuna son görevde kullanılmak için koyulmuştur.Son görevde,C.r.A.s.H.'ın başı Officer Tenpenny,bu köprüden aşağıya,Grove Street'e düşer.


-Vice City nin resmi..===>> Vice City' nin kapak resminin birebir kopyası

-K harfi ===>> SanFierro da bir binanın üzerinde beliren K harfi.var..


-"r" harfi ===>> Bulutsuz bir gecede gökyüzüne baktığınızda "r" ' i görürsünüz herhalde Rockstar gamesin r sidir
Las Venturasa giderken oradaki bir kasabada var.

-Kayıp şehir ===>> Bu gibi yerler Amerika'da vardır. Ondan koymuşlar herhalde Bu şehirlerden 1-2 tane var. Çok büyük dağların arasında gizli.çok korkunç bir yer.hiçbir insan yok ara sıra hayaletler çıkıyor.

-Dövülen vatandaş ===>> Sorguya çekiyorlar aslında , herhangi bir yaya olabiliyor. Vatandaşi serbest bıraksanız dahi , yürüyerek çıkamaz çünkü oraya sabitlenmiş Los Santosta bir polis binasındaydı herhalde.


-Vice City oyuncakları ===>> Tommy ve Lance in oyuncakları oyunda mevcut.

-Ghost car >>>Herkes bu arabayı hayalete benzetiyor .niye diye sorarsanız
çünkü bu arabalar kendi kendine hareket ediyor ve içlerinde sürücü yok
aslında bu araba bir hayalet araba değil.Neden diye sorarsanız bu arabayı rockstar games, bir yokuşun tepesine koymuş dolayısıyla araba aşağıya doğrı kayıyor.


-San fierronun bir kasabasındaki Cluck'ın Bell'den çıkınca oyun gereği havada kımıldayabilen bir beyaz nesne görülür.

-Denizin içinde büyük ve yıkık dökük bir denizaltı var.içine binilemiyor

-sabahleyin akş** gözüken yer. ===>> Interior'da her zaman karanlık hava vardır


-Mezar taşındaki "Carl" yazısı >>Mezarlıkta bir mezardaydı.Mezar taşına dikkatli bakarsanız üstünde Carl yazdığını görürsünüz (carl=oyunda yönettiğimiz herifin adı)

-7 ve 13 sayısının bir arada kullanılması >>>7 hıristiyanların uğurlu rakamı 13te uğursuz bunları bir tabelada 713 sayısı şeklinde görüyoruz..

-Kanlı bölge >>>oyundaki karakterlerden birine aitmiş


-FERRACONN
Dağdaki hayalet>>>Bir Kasabada geceleyince nadir olarak koca ayak adında turuncu bir canavar geliyor ve silahlarla öldürülemiyor..

-Ağaçtaki maymuna benzeyen şekil ===>> Bazı ağaçlarda maymuna benzer şekilleri görüyoruz..

-Los Santosta Vinewood yazısının arkasındaki bir seri katilin mezarına gidince çığlıklar duyarsınız.

yönettiğimiz karakterin annesiniz mezarına gidince de çığlıklar duyarsınız..

-Ayrıca San Fierro'yu Las Venturas'a bağlayan köprünün üstünde There are no easter eggs up here go away yazıyordu. Anlamı da "Burada sürpriz yumurta yok. Kaybol" Sürpriz yumurtadan kasıt oyunlardaki bu tarz gizli şeyler tabi.


-Oyundaki tabela'ların bazılarında rakip oyunların afişleri var.

-
Belirli yerlerden "Oblivion" isimli paralel bir evrene geçiliyor.

-
gta sana ndreasta kız arkadaş yapıp onu gezdire biliyoruz bu da garip deil derseniz yanına gidip elinizde çicek varsa eğer yukarda taba bas yasısı çıkar basın taba çiceği ona verir eğer çicek yoksa kızı öper :)

Obliviona geçiş=Gantondaki spor salonundan giriyoruz ilk olarak içerde kim var kim yoksa öldürüyoruz sonra ROCKETMAN yazıp Jetpack hilesini açıyoruz sonra kapıdaki Giriş/Çıkış sarı okuna Jeetpackle yürüyüp havalanıyoruz ve obliviondayız bu kadar basit.

-carl\'ın annesinin mezarında hayalet filan da yok AMA orada durup hiçbir müzik dinlemeden başka bir ses açmadan pür dikkat dinlerseniz bir öksürük sesi olduğunu duyabilirsiniz..


-ceset torbaları doğru ve bunun da bir garipliği yok çünkü terk edilmiş havaalanındaki uçak hurdalarından anladığınız kadarıyla uçak kazasında ölmüş insanlar.

-Çöldeki terk edilmiş mezarda bir mezar taşında çok anlaşılmaz bir şekilde CARL yazdığı da doğrudur.

-Ryder\'ın evine Obliviondan girdiğinizde içerde bir GTA Vice City posteri görebilirsiniz.

-Oyunda Las Venturas\'ın dışarısındaki çöllerin ortasında bir tepede The Big Ear adı altında dev bir anten görebilirsiniz bunun ne işe yaradığı malum ama en gariplerinden biri oradan aşağı inip biraz ilerlerseniz insan yapımı olmayan taştan bir tünel görebilirsiniz.

-Hayalet arabalar var ama onlar aslında hayalet mayalet değil.Rockstar eskiden taşralıların kullandığı o hasarlı eski model arabaları köy civarlarına koymak istemişler ama adamın biri yanlış bir hesaplama yaparak bunu yokuşlu bir yere koymuş.Bu araba da tabi yanına gidince gözüktüğü için siz geldiğinizde yokuştan aşağı kayıp çarparak şu hayalet araba saçmalığını oluşturmuş.

-Sırf Vinewood\'dan değil az önce yukarıda belirttiğim The Big Ear\'ın altındaki safari kamyonetine binip RADIO X i açarak beklerseniz üstünüze İntihar Uçakları yağdığını görürsünüz.

arkadaşlar doğru mu bilmiyorum ama bir gün oynadığımda smokun evinini oralarda smoke çok benzeyen bi canavar gördüm saat 04.00 da gitmiştim.tabi bunun gelmesi için oyunu btirmek lazım (lütfen cevabınızı bekliyorum)

arkadaşlar defalarca denediğim ve her defa gördüğüm ufo yöntemini sizlerle paylaşıyorum. san andreas'ın güney batısındaki büyük dağın en tepesine, gece yarısı saatlerinde çıkın. bulunduğunuz yüksekliğin paraleline doğru etrafa bakın. ard arda bir nokta, arkasında iz bırakarak ve yanıp sönerek hızlıca hareket ediyor ve sonunda kayboluyor. bunlara bakarken bazen yukarıdan dalışa geçen uçaklar da görülüyor. bence deneyin ve fotoğraflamayı unutmayın.

area 51. bölgenin olduğu yerdir hani böyle dev bir çanak anten var orası o dağlardan birinde tepesi içe doğru çökmüş onun içindede mefta torbaları yani ceset torbaları var bi söylentiye göre onu Catalina koymuş ve 6 eski kocasıymış :D :D :D

Oblivion çok korkunç bir yer değil ama onun sayesinde Sweeten Og Loc'un hatta Ryder'ın evine bile girebiliyoruz ama Oblivion'un denizi çok ürkütücü hele dalarak gezerseniz ayrıca ufo görme yöntemleride
var


Son olarakta oyunda (san fierrodamı las venturestemi bilmiom ama Los santontosta deil) saat 06:00 da kaybolan gece ortaya çıkan bir duvar yazısı var.

Önemliii
Zamanında Rockstar firması bir açıklama yaparak oyun içerisinde "UFO" tarzındaki içeriğin olmadığını söylemişti. Yai oyunfa "UFO, Yeti" gibi yaratıklar mod olmadan olmuyor. Internet üzerinde bu tarz görselleri oyuna yükleyen modlar mevcut.Ve bu yazılanların bazıları yalan olabilir söylemedi demeyi internetten araştırabilirsiniz.Rockstar Games bunların bazılarının doğru olduğunu ama bazılarının yalan olduğunu söylüyo arastırıp bulabilirsiniz.


3)Bilinmeyen Hileler


bazı bilinmeyen hileler varmışben daha denemedim ama deneyeceğim

stateofemergency:zehirli gaz
bluesuedeshoes:elvis çeşitli insanlar
crazytown:öldürücü sıcaklık
onlyhomıesallowed:gangister
speedltup:hızlı koşma
bubblecars:araba
nightprowler:midnight
speedfreak:nitro
professionalkıller:hitman
cjphonehome:hugo bunn hop
fullclıp:ınfinite
wheelsonlyplease:ınsıble car
buffmeup:muscle
helloadıes:max
worshıpme:max
stıcklıkeglueerfec
ghosttown:traffic
ıowdlac:siyah arabalar
cpkınwt:ekrandaki araçlar bum olur
jcnruad:tuz buz bomba
llqpfbnambe arabalar
brıngıton:six star wanted level
ıtsallbull:dozer
professıonalskıtrofesyonel silahlar
whereesthefuneral:romero
celebrıtystatus:streech
fourwheelfun:atv
flyıngtostuntlanör
bgluawml:roket fırlatıcı
toodamnhot:sunny
everyoneısrıch:traffic
vrockpokey:racecar
ohdude:helicopter
krıjebr:bölüm
ubhyzhq:zırvacı
ajlojyqy:golf klubü kurmak
bagowpg:başına para ödülü konur
jqntdmh:çiftlik sahibi olma
cqzıjmb:sosis yaratmak
JHJOECW - bisilete binin sonra hileyi yazın 0 tuşuna basılı tutup bırakın

4)Hydra Jet Nasıl Uçar

Üyesi olduğum başka sitelerde san andreas kullanıcıları bu sorundan dert yanıyor.Buradada hydra jeti uçuramayan arkadaşlar varsa eğer dikkatle okuyunuz.

Öncelikle AIYPWZQP şiresini yazın bu size paraşüt verecek

ROcketman yazıp jetpack le bir binanın tepesine çıkın(ben hep ganton gym nin tepesine çıkıyom) jetpackı bırakın

JUMPJET yazıp hydranın binanın üstüne gelmesini sağlayın.(binanın üstüne almamın nedeni rahat kalkış yapmanı içindir eğer yerden yapcaksanız basketball sahası gibi geniş bir yerdende uçurubilirsiniz bu size kalmış)

Sonra W tuşuna basarak kalkışa geçin ve iyice yükselin.

Yükseldikden sonra Num8 e basarak ileri hereket edin

Num2 veya Numlockun oradaki + tuşuna basarak tekerlekleri açıp kapatabilirsiniz(sürüş esnasında kapalı tutmanızı tavsiye ederim)

Ateş etmek için Num0 sağ tık veya ctrl tuşlarını kullanabilirsiniz.

bakış açısını değiştirmek için ok tuşlarını kullanabilirsiniz.

iyi eğlenceler dilerim.

ALINTIDIR (hydra jet hariç)

Oblivion paralel evrenden bir görüntü


Oyunda ilginç seylerin yerini gösteren harita

This image has been resized. Click this bar to view the image. The original image is sized 1000x1765.

Half Life'dan bir bölüm . Area 69 denen yer oyunda gerçekten. Youtube'da videosu da var. "Black Project" görevindeyken alacagınız bir jetpack ile kapıdan geçerek ulaşılabiliyor. Area 69 HalfLife Black Mesa araştırma merkezine çok benziyor. Ayrıca ikisi de zaten gerçek dünyadaki area 51 denen bölgeyi temel alıyor. İşte oranın resimleri:

This image has been resized. Click this bar to view the image. The original image is sized 800x600.



Ayrıca San Fierro'yu Las Venturas'a bağlayan köprünün üstünde There are no easter eggs up here go away yazıyordu. Anlamı da "Burada sürpriz yumurta yok. Kaybol" Sürpriz yumurtadan kasıt oyunlardaki bu tarz gizli şeyler tabi.
İşte onun resmi de bu:


TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN!!!
ALINTIDIR...(FULLOYUN)
 
  • Beğen
Tepkiler: bariss0102 ve MeLih_061


fayko1907

Üye
vay be :) oynamazdım ama merak ettim şimdi, hepsine bakayım bi ara en iyisi :)
pipi şeklindeki kayalıkları merak ettim en çok :naughty:
 
eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
okuayamdım hepsini :D:ehe
 
MeLih_061

MeLih_061

Üye
İlginç gerçekten.. Paylaştığın için sağol..:oke:
 
.BlueTR

.BlueTR

Üye
hepsini okudum merak ettim deneyeceğim paylaşım için teşekkürler
 
'Patron

'Patron

Üye
Güzel hepsini okumustum biliyordum :) ama o liberty citye geçmek çok zor videoda geçiyor ama gerkeçde pek geçeni görmedim.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
vayyy be. neler varmış. neyse benden geçti artık. vakit kalmıyor ki!:ehe
 
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
ee başkaları da görsün yukarıda kalsın demi :D
 
fireman87

fireman87

Üye
Ben bu oyunun online şeklini oynuyorum, e haliyle bunlarıda biliyorum yinede teşekkürler..
 
mangdaşire

mangdaşire

Üye
bunlar yalnız modlarla yapılıyor degil mi? normalinde hiç uzaylı falan göremedim çünkü.
 
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Eline sağlık
 
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
texsasmurat

texsasmurat

Üye




pcde oynarken bir anda motorsiklet okulunun yanındaki motorsiklet uçuverdi bende be anı olümsüzlestirdim böyle bişey olabilirmi
 

euskadi

Üye
+++++++++++++++++++++++++
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
4K
DarkredBlue61
Sensation
Cevap
202
Görüntüleme
10K
jdmsaint
Doğuş Pertez
Cevap
4
Görüntüleme
2K
Amaru Shady


Üst Alt