Google'ın yeni akıllı telefonları Android 7.1 Nougat ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google'ın yeni akıllı telefonları Android 7.1 Nougat ile sunulabilir
Google, yeni iki akıllı telefon modeli ile pazarda yer almaya hazırlanıyor. Daha önce bir çok farklı üretici üzerinden gelen Nexus akıllı telefon ve tablet modelleri pazara sunulurken, son olarak geçtiğimiz sene Ekim ayı sonunda LG tarafından üretilen Nexus 5x ve ayrıca Huawei tarafından üretilen Nexus 6Pduyurularak pazara sunuldu.



Bu sene ise yeni modeller çok kısa süre içerisinde gün yüzüne çıkacak ve daha önce Nexus modellerini yeni Android işletim sistemi ile pazara sunan firma bu sene ise bu yolu tercih etmezken, geçtiğimiz ay sonunda Android 7.0 Nougat tek başına yayınlanmıştı.

İddialara göre Google'ın iki yeni akıllı telefonu geliyor ve bu yeni modeller Tayvan merkezli HTC tarafından geliştiriliyor. Ayrıca bu yeni cihazların artık Nexus ismi altında sunulmayacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Son haberlere göre Google'ın akıllı telefonları Pixel ve Pixel XL adı ile sunulacak.

Ayrıca Google'ın bu iki akıllısı yine iddialara göre Android 7.1 Nougat olarak ilk büyük güncelleme ile birlikte pazarda satışa çıkacak. Bilgi ise Twitter'da HTC ROM geliştiricisi @LlabTooFeR üzerinden geldi.

Google Pixel 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, Google Pixel XL ise 5.5" büyüklüğünde ekran içerecek. Büyük ihtimalle yeni cihazlar 4 Ekim tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle duyurulacak.
Google'ın yeni akıllı telefonları Android 7.1 Nougat ile sunulabilir
 


Üst Alt