Google Pixel XL akıllı telefon benchmark sonuçlarında ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel XL akıllı telefon benchmark sonuçlarında ortaya çıktı
Google Pixel ve Pixel XL hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor...




Google, her sene yeni Nexus akıllı telefon modelleri sunarken, bu sene de yeni bazı modellerin yakında resmi olarak duyurulması bekleniyor. Son olarak geçtiğimiz sene LG'den Nexus 5X ve Huawei'den de Nexus 6P gelmişti.



Bu sene ise Google, görünüşe göre hem üreticiyi hem de cihazının isimlerini değiştiriyor. Bu sene iddialara göre Tayvan merkezli HTC üzerinden gelecek olan iki yeni Google akıllı telefonu göreceğiz. Ayrıca bu yeni cihazlar Nexus değil Pixel ismi altında sunulacak ve Google Pixel ve Pixel XL isimleri ile pazara sunulacaklar.

Cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, bir süre önce yeni cihazların Android 7.1 Nougat ile sunulacağına dair bilgiler gelmişti. Daha önceleri firma yeni işletim sistemi sürümü ile cihazlarını sunarken, bu sene ise sadece Android 7.0 Nougat'ı yayınladı.

Cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Google Pixel XL akıllı telefon Geekbench'te ortaya çıktı. Baktığımızda 4GB sistem belleği ile gelen bu yeni akıllı telefon Android 7.1 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Cihazın yonga seti hakkında detaylı bilgi bulunmazken, Geekbench'te 1.59Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon yonga seti üzerinde çalıştığı görülüyor. Bazı iddialar Qualcomm Snapdragon 820, bazı iddialar da Snapdragon 821 ile geleceği şeklinde.

Google'ın yeni Pixel XL akıllısı 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek. Büyük ihtimalle her iki cihaz da 4 Ekim tarihinde resmi olarak duyurulabilir.

Google Pixel XL akıllı telefon benchmark sonuçlarında ortaya çıktı
 


Üst Alt