Google Pixel ve Pixel XL "Really Blue" renk stoklar tükendi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Pixel ve Pixel XL "Really Blue" renk stoklar tükendi


Google'ın yeni Pixel ve Pixel XL akıllı telefonu dün Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyuruldu. Benzer teknik özelliklere sahip olan iki akıllı telefon ekran büyüklükleri ve bataryaları ile birbirinden ayrılırken, akıllı telefonlar üst düzey donanım özellikleri içeriyorlar.



Google yeni Pixel ve Pixel XL akıllı telefon modellerini üç farklı renk seçeneği ile duyurunun hemen arkasından ön siparişe sundu. Yeni cihazların renkleri Quite Black, Very Silver ve Really Blue olarak adlandırılırken, özellikle bu renkler arasında Really Blue adındaki mavi rengin büyük ilgi gördüğünü söyleyebiliriz.

Google Store üzerinden bakıldığında hem Google Pixel'in hem de Pixel XL'nin Really Blue versiyonunun stokları tükenmiş durumda. Diğer renkler ise ön sipariş ile satın alınabiliyor.

Google Pixel 5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran, dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 4GB sistem belleği, 128GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera, 2.770mAh batarya, Google Android 7.1 Nougat mobil işletim sistemi özelliklerine sahip olarak geldi.

Daha büyük model Google Pixel XL ise 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik AMOLE ekrana sahip. Batarya ise 3.450mAh olurken, diğer tüm özelliklerGoogle Pixel ile aynı olarak geliyor.
Google Pixel ve Pixel XL
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şu Kameraları TEpeye Koyunca Zevkmi Alıyorlar Acaba
 

forever_zest

Üye
Fiyatı nasıl oluyor Türkiye 649 dolar
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

forever_zest

Üye
Resimdeki 120dolar nedir?
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Cırtlak Mavi Bildiğin Bu :P:
 


Üst Alt