Google Pixel suya karşı!

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Google Pixel suya karşı!
IP53 sertifikalı Google Pixel bir kez daha suya karşı zorlu bir mücadele ile karşı karşıya kaldı. 3 farklı senaryo karşısında dayanıklılığı test edilen akıllı telefon ne mi yaptı?



Son yapılan bir test, Google Pixel akıllı telefonların suya karşı dayanıklılıkanlamında oldukça başarılı olduğu bir kez daha gösterdi. IP53 sertifikalı olan ve bu anlamda piyasada IP67 ve IP68 sertifikalı ürünler varken biraz beklentilerin altında kalan akıllı telefon, bir kez daha zorlu bir testten geçti.

Google Pixel suya dalarsa
Öncelikle, IP53 sertifikasının ne anlama geldiğini isterseniz tekrar hatırlatalım. Bu sertifikaya göre akıllı telefon sadece toza ve suya karşı dayanıklı oluyor. Tabii ki bu durumun da belirli bir yere kadar toleransı var.

Google Pixel’in suya karşı dayanıklılığını test eden 3 farklı senaryo uygulanmış. Bu testlerden birinde akıllı telefonu oldukça su birikintisi olan bir asfaltın üzerinde görüyoruz. Bir diğer senaryoda ise akıllı telefonun üzerine su püskürtülüyor. Son olarak ise artık klasikleşmiş olan suya batma senaryosu uygulanıyor ve telefon 30 dakika boyunca suyun altına kalıyor.



Sonuç başarılı
Neyse ki Google Pixel tüm bu senaryolardan alnının akıyla çıkmayı başarmış. Testlerden sonra kullanıcısını hiçbir sorunla karşı karşıya bırakmayan ve sorunsuz şekilde çalışmayı sürdüren akıllı telefon, bu anlamda güven tazeliyor. Öte yandan bu testte suyun sadece kısa dönemli etkilerini görüyoruz. Uzun vadede akıllı telefon sorunlar ortaya çıkarttı mı videoda gösterilmiyor.

Yine de size tavsiyemiz mümkün olduğunca tüm mobil cihazlarınızı sudan uzak tutmanız.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Alıntı.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aslında Güzel Özellik
 
  • Beğen
Tepkiler: TurkishLord


Üst Alt