Google Nexus akıllı telefonlar bu isimlerle sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Nexus akıllı telefonlar bu isimlerle sunulabilir
Bence normal isim değişikliği uzun zaman oldu insanlar farklı isimleri sever ve farklı isim değişiklik algısı yaratır insan beyninde :hmmm Sony de Z serisini bitirdi X serisi olarak devam ediyor :ehe

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Google, geçtiğimiz ay yeni Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemini yayınladı. Firma geçtiğimiz dönemde yeni Nexus akıllı telefon ve tablet modelleri ile yeniAndroid sürümünü sunarken, bu sene ise daha farklı bir yol izliyor.



Gündemde iki yeni Nexus modeli bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Sailfish, diğeri de Marlin kod ismi ile haberlerimize konu olurken, üretici olarak da her ikisinin de Tayvan merkezli teknoloji devi HTCtarafından geliştirildiği belirtiliyor. Geçtiğimiz sene sunulan Nexus 5X, LG'den ve diğer model olarak Nexus 6P de Huawei tarafından üretilmişti.

Geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonlar için bazı yeni iddialar geldi. Bu iddialara göre Google yeni akıllı telefon modelleri Sailfish ve Marlin'i Nexus ismi altında sunmayabileceği kaydediliyor. Ayrıca Android Police tarafından da benzer şekilde bir doğrulama geldi. Bağımsız bir kaynağın Nexus isminin kullanılmayacağını doğruluyor.

Peki Google hangi isim ile bu yeni iki akıllı telefonu sunacak? Bu sorunun cevabı da gelirken, iki yeni akıllı telefonun Google'ın Pixel markası altında çıkabileceği ifade ediliyor. Buna göre Sailfish kod ismine sahip olan akıllı telefon Pixel ismi ile daha büyük model olan Marlin de Pixel XL adı ile pazara sunulabilir.

Bakalım ilerleyen günlerde bu durum hakkında başka ne gibi bilgiler gelecek...
Google Nexus akıllı telefonlar bu isimlerle sunulabilir
 


Üst Alt