Google Chrome İçin Rapidshare Eklentisi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d€rVish

d€rVish

Üye
Google Chrome İçin Rapidshare Eklentisi..
İnternet bestekarları arasında “Rapid’in bekleme süresi varsa, Chrome’un eklentisi var” nidalarının yükselmesini sağlayacak yeni bir eklenti yayınlandı.

Google Chrome’a gelen eklenti desteği sayesinde, bugüne kadar Firefox için çalışan 3. parti yazılımcılar, şimdi klavyelerini Chrome için takırdatmaya başladı. Bunun son örneği de, bir zamanların vazgeçilmeziyken, şimdilerde tekel haline gelmenin verdiği olanaklarla çıkardığı olur olmaz kurallar yüzünden çok fazla kulakları çınlayan Rapidshare için hazırlanan “ilaç”.

RapidShare Countdown Remover adlı Chrome eklentisi, Rapidshare’de yer alan bir dosyayı indirmek için Free User seçeneğini tıkladığınızda beliren geri sayımı ortadan kaldırıyor. Diğer bir deyişle, ücretsiz indirme yaparken, sayacın dolmasını beklemenize gerek kalmıyor.






Öte yandan, bu eklentinin paralel indirme ve diğer işlemlerdeki sınırı ortadan kaldırmadığını belirtmekte fayda var. Ayrıca eğer farklı bir Rapidshare ilacı kullanıyorsanız, bu eklentiyle çakışması da yüksek ihtimal dahilinde.

Mağdur olan ücretsiz kullanıcılar için dileğim ya “sizin memlekette tüm hatlar dolu, başka zaman deneyin” mealli uyarıya da derman olacak bir eklentinin çıkması ya da Rapidshare‘in bu saçma uygulamalarla kullanıcılarını Hotfile, Zshare gibi alternatiflere kaptırdığını farkedip adam olması.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt