İpucu Google Ana Sayfa Nasıl Yaparım

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Google Ana Sayfa Nasıl Yaparım
Google Ana sayfa yapmak için aşağıdaki adımları izlemelisiniz.Sanmayın ki bu çok zor hiçde değil sizlere en ayrıntılı şekilde anlatmaya çalışacağım.Yazımızın sonunda Google ana syafa yapmış olackasınız hepiniz ekolay gelsin diyerek hemen anlatmaya başlıyorum Google ana syafa yapmak için uygulamanız gereken yollar şöyledir:

İnternet Explorer Kullanıcısıysanız yapmanız gereken işlmeler şöyledir:Öncelikle İnternet Explorerı açın.Daha sonra Yukarıdaki Araçlar'a tıklayın,internet araçları'nı seçin Gelen pencerenin üzerinde Genel bölümünde olmalısınız. değilseniz genel sekmesine tıklayın. Giriş sayfası kısmında Adres bölümüne " " yazın. Tamam butonuna tıklayın ve çıkın sonraısnda Google ana sayfanız olmuş olacaktır.

Firefox Kullanıcısıysanız yapmanız gereken işlemler şöyle:Hemen Firefox'u açın. Yukarıdan Araçlar'a tıklayın. Seçenekler'e tıklayın.Gelen pencerede Konum bölümüne yazın. Tamam" butonuna tıklayın ve çıkın işte hepsi bu kadar gördüğünüz gibi arkadaşlar her iki tarayıcıda da Google ana sayfa yapmak oldukça basit hepiniz ekolay gelsin..
 
marist

marist

Üye
Teşekkürler.
Ya da bunu indirip onaya evet demeniz yeterli :)
:
 


Üst Alt