gnctrkcll'liye Süper Cornetto'dan süper hediyeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
gnctrkcll'liye Süper Cornetto'dan süper hediyeler

Yaz aşkına, yaz yaz yaz...
Yazmak yetmez topla cesaretini ara, onu ne kadar sevdiğini söyle!
Süper Cornetto kapaklarından çıkan kodu 2222'ye gönder, günlük 100 SMS kazan.
Bir Süper Cornetto daha al, aynı gün içinde 12 TL/30 dakika konuşma senin olsun

Kampanya Koşullari

Kampanya 20 Haziran 2010 00:00 – 18 Ağustos 2010 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.
Bu kampanyaya sadece gnçtrkcll’li aboneler katılabilir, katılım 0,5 TL KDV, ÖİV dahil ücretlendirilir.
Aynı gün ikinci katılımı için Turkcell günlük 12 TL/30 dakika hediye kazanacaktır.
Gnçtrkcll’liler Süper Cornetto Disc Vanilya-Kaymak, Süper Cornetto Disc Fıstık Parçası Çikolata, Süper Cornetto Disc Karadut Böğürtlen Soslu, Süper Cornetto Çikolata-Kaymak ürünleri altındaki kodu Turkcell 2222 kısa numarasına göndererek ilk katılımı için Turkcell günlük 100 kısa mesaj, Aynı gün ikinci katılımı için Turkcell günlük 12 TL/30 dakika hediye kazanacaktır
Hediye 12 TL/30 dakika kazanımı için 2. şifre ilk şifrenin gönderildiği gün saat 23:59’a kadar gönderilmelidir.
Kazanılan günlük konuşma ve mesajlaşma ödülleri kazanımı takip eden 48 saat içinde yüklenecek, kısa mesaj ile bildirilecek ve yüklendiğine dair bilgilendirme mesajının geldiği gün 23:59’a kadar geçerli olacaktır. Turkcell 48 saati aşma hakkını saklı tutar.
Kampanyada her şifre sadece 1 kez kullanılabilir. Mükerrer katılımlarda ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir. Kampanyaya katılım günlük 2 kod gönderimi ile sınırlıdır. Katılım sınırı dolduktan sonra bir sonraki gün katılmaya devam edebilirsin.
Katılımcılar hediyelerini nakit karşılığı olarak talep edemez, haklarını devredemez ve satamaz.
Kazanılan günlük konuşma paketi ücretlendirmesi, Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için dakikası 0,4 TL dir (TL atış periyodu 15sn). Hediye TL’lerinizle yapabileceğin maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifen üzerinden ücretlendirilmeye devam edersin.
Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.
Kalan kısa mesaj miktarını öğrenmek için *123*50#’yi, TL miktarını öğrenmek için *123*16# ‘yi arayabilirsin.
Yüklemenin ardından aktivasyon mesajı ile bildirilen ve bilgilendirme ile aynı gün 23:59’a kadar geçerli olan günlük konuşma paketi 12 TL/ 30 dakika, mesajlaşma paketi 100 kısa mesaj ile sınırlıdır.
Kazanılan konuşma ve mesajlaşma paketleri sadece Turkcell’den Turkcell’e yapılacak aramalarda ve mesajlaşmalarda geçerli olacaktır.
*Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 11.06.2010 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–1393-5534 sayılı izni ile kapsam dışı olarak düzenlenmiştir.

Sık Sorular

1.Bu kampanya yasal bir kampanya mıdır?
Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 11.06.2010 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–1393-5534 sayılı izni ile kapsam dışı olarak düzenlenmiştir.
2.Kampanyaya katılabilmek için hangi ürünlerden satın almam gerekiyor?
Kampanyalı Süper Cornetto Disc Vanilya-Kaymak, Süper Cornetto Disc Fıstık Parçası Çikolata, Süper Cornetto Disc Karadut Böğürtlen Soslu, Süper Cornetto Çikolata-Kaymak ürünlerinden satın alarak kampanyaya katılabilirsiniz.
3.Kampanya hangi tarihlerde geçerli?
Bu kampanya 20 Haziran 2010 00:00 – 18 Ağustos 2010 23:59 tarihleri arasında Türkiye genelinde geçerlidir.
4.Kampanyaya nasıl katılabilirim?
gnçtrkcll’li tüketiciler Süper Cornetto Disc Vanilya-Kaymak, Süper Cornetto Disc Fıstık Parçası Çikolata, Süper Cornetto Disc Karadut Böğürtlen Soslu, Süper Cornetto Çikolata-Kaymak ürünlerinin kapaklarının altındaki kodu Turkcell 2222 kısa numarasına göndererek kampanyaya katılabilir.
5.Hangi cep telefonu operatörü hatlarından SMS göndermem gerekiyor?
Kampanyaya sadece Turkcell’in gnctrkcll’li aboneleri katılabilir.
6.Şifre ürünün neresinde yazıyor?
Şifre kampanyaya dahil Süper Cornetto Disc Vanilya-Kaymak, Süper Cornetto Disc Fıstık Parçası Çikolata, Süper Cornetto Disc Karadut Böğürtlen Soslu, Süper Cornetto Çikolata-Kaymak ürünlerinin kapaklarının altında bulunuyor.
7.Kampanyada hangi ikramiyeler veriliyor?
Kampanyaya katılan gnctrkcll’li tüketiciler ilk katılımlarında Turkcell günlük 100 kısa mesaj, aynı gün 23:59’a kadar 2. katılımını gerçekleştirerek Turkcell günlük 12 TL/30 dakika kazanacaktır.
8.Kazandığım hediyeleri nasıl kullanacağım?
Turkcell günlük konuşma paketi TL’lerini aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz: Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için dakikası 0,4 TL (TL atış periyodu 15sn) var olan hediye TL’lerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir.Kalan kısa mesaj miktarınızı öğrenmek için *123*50#’yi, TL miktarınızı öğrenmek için *123*16# ‘yi arayabilirsiniz. Yüklemenin ardından aktivasyon mesajı ile bildirilen ve bilgilendirme ile aynı gün 23:59’a kadar geçerli olan günlük konuşma paketi 12 TL/ 30 dakika, mesajlaşma paketi 100 kısa mesaj ile sınırlıdır. Kazanılan konuşma ve mesajlaşma paketleri sadece Turkcell’den Turkcell’e yapılacak aramalarda ve mesajlaşmalarda geçerli olacaktır.
9.Kampanyaya katılımda sınırlandırma var mı?
Kampanyaya katılım günlük 2 adet ile sınırlıdır. Günlük katılım sınırını dolduran Turkcell’in gnctrkcll’li aboneleri bir sonraki gün kampanyaya katılmaya devam edebilir. Günlük 12 TL/30 dakika hediyesi kazanımı için gönderilmesi gereken 2. kampanya kodu, ilk şifrenin gönderildiği gün 23:59’a kadar gönderilmelidir.
10.SMS ile şifre gönderiminde doğru katılım biçimi nedir?
Kampanyaya katılabilmek için Turkcell operatörünün gnctrkcll’li aboneleri kampanyalı ürün kapağının altındaki kodu 2222’ye göndermelidir. ÖRNEK: CNTEXSF34WBH
11.SMS gönderimi için ücretlendirme nasıl yapılıyor?
Bu kampanyaya sadece Turkcell’in gnçtrkcll’li aboneleri katılabilir, katılım 0,5 TL KDV, ÖİV dahil katılımcıya ücretlendirilir. Turkcell kısa mesaj birim fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
12.Kampanya kodunu gönderdikten sonra ürün kapağını saklamalı mıyım?
Kampanya kodunu gönderdikten sonra ürün kapağını saklamanız gerekmemektedir.
13.Başkasının hattından kendi adıma veya kendi hattımdan başkasının adına kampanyaya katılabilir miyim?
Kampanyadan kazanılan hediye katılım gerçekleştirilen cep telefonuna yüklenecektir.
14.Kampanyaya kimler katılabilir?
Bu kampanyaya sadece Turkcell operatörünün gnctrkcll’li aboneleri Süper Cornetto Disc Vanilya-Kaymak, Süper Cornetto Disc Fıstık Parçası Çikolata, Süper Cornetto Disc Karadut Böğürtlen Soslu, Süper Cornetto Çikolata-Kaymak ürünlerinin kapaklarının altındaki kodu Turkcell 2222 kısa numarasına göndererek katılabilir.
15.Kazandığım ikramiyenin yerine parasını alabilir miyim?
Kazanılan ikramiye nakde veya mala çevrilemez.
16.Hakkımı başkasına devredebilir miyim?
Kazanılan ikramiye başkasına devredilemez.
17.Turkcell abonesiyim ama gnçtrkcll üyesi değilim,isteyen herkes gnçtrkcll’li olabilir mi?
İşTcell ve AloVatan üyeleri ile kurumsal hatlar dışındaki tüm müşterilerimiz mevcut tarifelerini değiştirmeden gnçtrkcll üyesi olabilir.gnc yazıp 2222’ye göndererek gnçtrkcll üyesi olabilirsiniz. gnçtrkcll’ye kısa mesaj ile üye olmak 20 kuruş olarak ücretlendirilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Karahasan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

YaşlıTaşCocuk54
Cevap
0
Görüntüleme
465
YaşlıTaşCocuk54
Doğuş Pertez
Cevap
15
Görüntüleme
2K
BLasTeaR
Cevap
1
Görüntüleme
896
eren3546
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez
bulut6842
Cevap
0
Görüntüleme
11K
bulut6842


Üst Alt