Faturasız / Faturalı Gnctrkcll Mediamarkt.com.tr Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Gnctrkcll Mediamarkt.com.tr Kampanyası
Numaramızı gnctrkcll'e taşıyoruz 340 TL'lik avantajı hemen kapıyoruz!Kampanyaya katılım 08 Ekim 2014 tarihine kadar geçerlidir.Gnctrkcll Mediamarkt.com.tr Kampanyası ile, numarasını Turkcell'e taşıyan gençler Mediamarkt.com.tr üzerinden yapacakları alışverişlerinde 100 TL'ye kadar indirimden, gerçekleştirecekleri alışveriş sonrasında ise 6 aylık toplam 240 TL'ye kadar dakika, sms ve internet avantajından yararlanıyorlar!
  • 15 Eylül – 8 Ekim 2014 tarihleri arasında numaranı Turkcell'e taşıma işlemini tamamladıysan ve 25 yaşın altındaysan, telefonuna Mediamarkt.com.tr üzerinden yapacağın alışverişlerinde geçerli olacak bir kampanya kodu iletilecek.
  • İletilen kodu kullanarak Mediamarkt.com.tr'den yapacağın 250 TL - 499 TL arası alışverişlerinde geçerli 25 TL indirim, 500 TL - 999 TL arası alışverişlerinde geçerli 50 TL indirim ve 1000 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerli 100 TL indirim kazanacaksın.
  • Alışveriş yaparken aldığın indirime ek olarak; İletilen kodu kullanarak Mediamarkt.com.tr'den 250 TL - 499 TL arası alışveriş yapmışsan ve ön ödemeli hatta sahipsen, aktiflendiği tarihten itibaren 6 ay boyunca yenilenen ve 30 gün boyunca geçerli; faturalı hatta sahipsen aktiflendiği tarihten itibaren 6 ay boyunca yenilenen ve sonraki ayın aynı gününe kadar geçerli; yurt içi her yöne konuşurken, SMS atarken ve internete girerken kullanabileceğin 10 TL kazanacaksın. Kazandığın 10 TL, alışverişi yaptığın günden itibaren en geç bir hafta içerisinde aktiflenecek.
  • Alışveriş yaparken aldığın indirime ek olarak; İletilen kodu kullanarak Mediamarkt.com.tr'den 500 TL - 999 TL arası alışveriş yapmışsan ve ön ödemeli hatta sahipsen, aktiflendiği tarihten itibaren 6 ay boyunca yenilenen ve 30 gün boyunca geçerli; faturalı hatta sahipsen aktiflendiği tarihten itibaren 6 ay boyunca yenilenen ve sonraki ayın aynı gününe kadar geçerli; yurt içi her yöne konuşurken, SMS atarken ve internete girerken kullanabileceğin 20 TL kazanacaksın. Kazandığın 20 TL, alışverişi yaptığın günden itibaren en geç bir hafta içerisinde aktiflenecek.
  • Alışveriş yaparken aldığın indirime ek olarak; iletilen kodu kullanarak Mediamarkt.com.tr'den 1000 TL ve üzeri alışveriş yapmışsan ve ön ödemeli hatta sahipsen, aktiflendiği tarihten itibaren 6 ay boyunca yenilenen ve 30 gün boyunca geçerli; faturalı hatta sahipsen aktiflendiği tarihten itibaren 6 ay boyunca yenilenen ve sonraki ayın aynı gününe kadar geçerli; yurt içi her yöne konuşurken, SMS atarken ve internete girerken kullanabileceğin 40 TL kazanacaksın. Kazandığın 40 TL, alışverişi yaptığın günden itibaren en geç bir hafta içerisinde aktiflenecek.
  • "Gnctrkcll Mediamarkt.com.tr Kampanyası" paketindeki hakların bittikten sonra bulunduğun tarifenin ücretleri ve ücretlendirme periyodları ile ücretlendirileceksin. Kazanılan TL bakiyesi üçüncü şahıslara transfer edilemez. Ön ödemeli hatlarda 30 gün içinde kullanılmayan TL bakiyesi bir sonraki 30 güne devretmez. Faturalı hatlarda bir sonraki ayın aynı gününe kadar kullanılmayan TL bakiyesi bir sonraki aya devretmez. İndirim kodları 12 Ekim 2014’e kadar geçerlidir ve yalnızca 1 kez kullanılabilinir. Kampanyadan halihazırda faydalanmakta olan kullanıcılar tekrar yararlanamazlar. Kampanya Mediamarkt.com.tr'nin belirlediği stoklarla sınırlıdır. Fiyatlara KDV, ÖİV dahildir.
 


Üst Alt