Gizli Numara Arama Kapatma Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Gizli Numara Arama Kapatma Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom
Tüm operatör kullanıcılarının ortak olarak gerçekleştirdiği bir arama hacmi bulunuyor. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom aboneleri gizli numara engelleme ve kapatma işlemi nasıl yapılır merak ederken Gizli numaradan gelen aramaları engellemek ve kapatmak istiyorsanız tüm detayları buradan öğrenebilirsiniz.

Turkcell Gizli Numara Kapatma
Gizli numaradan gelen çağrıları engellemek istiyorsanız ve bunu nasıl gerçekleştirebileceğinizi merak ediyorsanız, yapmanız gereken işlem oldukça kolay. *253# tuşlayarak gizli numaralardan arama gelmesini engelleyebilirsiniz ve dilerseniz #253# tuşlayarak ta iptalini sağlayabilirsiniz.

Türk Telekom (AVEA) Gizli Numara Engelleme
Avea yada yeni ismiyle Türk Telekom'da gizli numaradan gelen çağrıları engellemek için “Hattınızla ilgili işlemler menüsünden” – “Gizli Numara Engelle” sayfasından servisi aktif ederek gizli numara aramalarını kapatabilirsiniz.

Dilerseniz *100#’ (yıldız 100 kare)’i tuşlayın ve arama tuşuna basarak, karşınıza gelen servis cevabı menüsünden İŞLEMLER menüsünü seçin ve GİZLİ NUMARA ENGELLE seçeneğini aktif edin.

Vodafone Gizli Numara Kapatma
Vodafone operatörüne ait bir hat kullanıyor ve gizli numaralardan gelen çağrıları engellemek istiyorsanız GIZLI KAPAT yazıp 7046 ‘a mesaj gönderin. Daha sonra çağrı kabul etmek içinse GIZLI ACIK yazıp 7046 ‘a gönderiyorsunuz.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şahsen Kapalı Tutuyorum.Kendini Bilmez Dolu Memleket
 
phasan

phasan

Üye
Benim kide herzaman kapalı

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
 


Üst Alt