general mobile yazılım yükleme sorunsalı yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

canberk894

Üye
    Konu Sahibi
general mobile yazılım yükleme sorunsalı yardım !!!
merhaba arkadaşlar telefonuma güncelleme yaptım açılış ekranında kalıyor hata oldu sanırım yazılım atmam gerekiyor fakat yazılım atmaya çalıştığım zamanda device is locked cannot flash image hatası alıyorum forumda baktım ayarlardan geliştirici seçenklerinden açılıyor falan diyor fakat telefon açılmıyor ki zaten nasıl yapıcam bunu bilgisi olan varsa acil yardımcı olursa çok sevinirim
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Android cihazınız açılmadığında Android bootloader adıyla tanınan Android servis ekranını çalıştırabilir ve farklı seçeneklerden faydalanarak sorununuza çare bulabilirsiniz. Bu servis ekranını açmak için öncelikle cihazınızı kapatın. Cihazınızı kapattıktan sonra belli tuşlara aynı anda basmanız ve tuşlara basılı tutarak Android cihazınızın açılış logosunu görene kadar beklemeniz gerekmekte. . Bu tuşlar şunlar olabilir:

Ses artırma + ses azaltma + güç tuşları
Ses artırma + güç tuşu
Ses azaltma + güç tuşu
Home tuşu + güç tuşu
Ses kontrol tuşlarından biri veya her ikisi + home tuşu
Ses kontrol tuşlarından biri veya her ikisi + kamera tuşu
Eğer buradaki tuş kombinasyonları işe yaramadıysa arama motorları üzerinden -cihaz isminiz + recovery mode aramasını yapabilir ve listelenen video veya bağlantılardan servis modunu aktifleştiren tuşları öğrenebilirsiniz.

Android cihazınızın servis modu açıldığında ses kontrol tuşlarıyla menü üzerinde yönlendirme yapabilir, güç tuşuyla seçim yapabilirsiniz. Android cihazınız açılmadığında servis modunda ilk olarak "Normal Boot" seçeneğini seçin ve Android cihazınızı açmayı deneyin, bu çözüm güncelleme hatalarında probleminize çare olabiliyor:

Eğer bu problem sorununuza çare olmadıysa telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. Fakat bu işlem cihazınızı sıfırlayacağı ve içerisindeki kişisel bilgileri sileceği için çok pratik bir çözüm olmayabilir. Bu nedenle Android cihazınızın bir yedekleme uygulamasıyla düzenli aralıklarla yedeklemenizi tavsiye ediyoruz. CM Backup bu amaçla kullanabileceğiniz faydalı bir uygulama:

Android için Dosya Yedekleme Uygulaması
Android servis ekranında telefonunuzu veya tabletinizi fabrika ayarlarına döndürmek için "Recovery mode" seçeneğini ses tuşlarıyla seçin ve güç tuşunu kullanarak bu modda telefon veya tabletinizi yeniden başlatın:

Android Telefonum Açılmıyor, Ne Yapmalıyım?
Eğer Android cihazınızın açılmama sebebi yazılımsal bir sorunsa bu işlemler muhtemelen probleminizi çözecektir. Umarız yazımız size yardımcı olmuştur, bir sonraki yazımızda görüşmek üzere hoşçakalın.
 


Üst Alt