General Mobile G777 (vb.) Bilgi Paylaşım Alanı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oojjii

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile G777 (vb.) Bilgi Paylaşım Alanı !
Evet arkadaşlar forumda bi arkadaşımızın açtığı g777 ile ilgili konuyu gördüm ama incelediğim kadarıyla o oyunlar dışında pek bilgi paylaşan olmamış ve paylaşılanlarda konunun sonraki sayfalarında çürümüş resmen. Ben kendi tecrübelerime dayanarak bildiklerimi paylaşıcam , rica ediyorum bu açmış olduğum konuda 'saol' vs gibi teşekkür mesajlarıyla gereksiz yer işgal etmeyin.

**Ben g777 kullanıcısıyım

- Şahsen G777'de hic bi zaman oyun kıtlığı cekeceginizi düsünmüyorum tek yapmanız gereken 240*320 java oyunları telefona atıp (USB Bluetooth zart zurt farketmez) Dosya yöneticisinden fln çalıştırmak sonra zaten kendi kuruyor. Kurimmi abi diyo önce tamam dediginizde bi sn abi dio sonra Nereye kurim diyor Hafıza kartı mı telefona mı fln die soruyor( ben hafıza kartını seçiyorum) sonra yüklüyor ve oyunu açimmi abi diyor (bende deneme amaçlı çalıştırıyorum) eğer hoşuma giderse Tekrar eğlence&oyunlar > Java 'dan oyunu bulabiliyorum bu kadar basit.

--------------- Ekleme ---------------

Sayın Moderatörlerden Bu Konuyu Silemelerini Rica Ediyorum Yanlışlıkla Yazıyı Yazarken Bitmeden Önce Enter tuşuna bastım silin şunu yauf xD

--------------- Ekleme ---------------

Asıl konu burda ! http://www.maxicep.com/diger-cep-telefonlari/general-mobile-g777-vb-bilgi-paylasim-alani-230525.html
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt