General Mobile Discovery Mesaj Şifreleme

Sponsorlu Bağlantılar

melodicminor

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Mesaj Şifreleme
benim sorunum şu mesaj şifreleme olayı yaptım telefonun kendi özelliği olan fakat şifreyi haıtrlamıyorum şimdi ve o mesajı silemiyorum maalesef şifreyi istiyor bu sorunu nasıl çözebilirm yada nasıl kırabilrim şifreyi.
 


lord67

lord67

Üye
valla hocam şifreyi nasıl bulursun bilmiyorum ama telefona hard reset atarsan ilk günkü haline döner telefon mesajlarında böylece silinmiş olur..yada android markette sms backup restore programını yükle mesajları sil seceneği var onla silebilirsin.
 
Son düzenleme:
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
valla hocam şifreyi nasıl bulursun bilmiyorum ama telefona hard reset atarsan ilk günkü haline döner telefon mesajlarında böylece silinmiş olur..
Mantikli :) ama daha saglam olsun diyorsan yeni rom at kokten cozersin isi :D
 

teknoloji24

Üye
Sorunun cevabı ile ilgili olarak yasal bilgi. şifre unutulduğunda sıfırlama Sim kartın PIN kodu olur diye geçiyor. detaylarıa ulaşabilirsiniz.
 

Tolga KESER

Üye
mesaj şifreasinin pin kodun olması lazım
 
lord67

lord67

Üye
mesaj şifresiyle pin kodu aynı olmaz.sen mesaj şifreni oluştururken pin koduyla aynı şifreyi yaparsan olur.mesaj şifresini kullanıcı kendi oluşturuyor
 

Mahalkita35

Üye
Aynı sorun bende de vardı.Google play store den GO SMS PRO programını indirdim. bu sayede şifreli mesajlarını okuyup silebilme imkanına kavuştum..Ayrıca bu programın yanında türkçe paketini de indirirseniz faydalı olur :)
 


Üst Alt