gençturkcell sinema ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

diablo1543

Üye
    Konu Sahibi
gençturkcell sinema ile ilgili
arkdaşlar benim iki tane sorum olacak birincisi 2011 yılında olan ggençturkcell sinema tarifesinde afmlerde 3d sinemlarda geçerli mi 3d den kasıt imax sinemaları
ikincisi ise arkadaşlkar sinemaya girerken gözlükler ek olark kiralanıyor mu yoksa ücrete tabbii mi
cevaplarnız için şimdiden teşekkküürler
 


LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
GençTurkcell’linin efsane sinema kampanyası ne zaman olsun?

Haftaiçi sadece gündüz seanslarında mı, Pazartesi ve Perşembe tüm seanslarda mı?

GençTurkcell’li, en fazla oyu Pazartesi ve Perşembe tüm seanslara verdin. Sen istedin, GençTurkcell yaptı. Tüm anlaşmalı sinemalarda, Pazartesi ve Perşembe tüm seanslarda 1 Bilet aldığında 1 Bilet Hediye!

Kampanyadan yararlanmak için tek yapman gereken cep telefon numaranı ve kampanya şifreni kullanmak. SFR1 yaz 2222’ye gönder, gnçtrkcll Sinema kampanyası şifreni öğren. Şifre tek kullanımlık olup 0,4 TL olarak ücretlendirilir. Kullanılmayan 1 gün sonrasında geçersiz olur.



* Gnctrkcll’li 19 Mayıs resmi tatil oldugu icin sinema kampanyamız gecerli degildir. Resmi tatil olmayan tum Pazartesi ve Persembeler 1 Bilet aldiginda 1 Bilet hediyedir.



KULLANIM

Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında Pazartesi ve Perşembe günleri tüm seanslarda geçerli olup, Bayram Tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestre tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir. 3D filmler anlaşmalı sinemalarda kampanya kapsamında, festival filmleri kampanya dışındadır. Salon girişlerinde temin edilecek 3D film gozlukleri kampanya kapsamında degildir. Kampanyaya gnçtrkcll kampanya alan gnçtrkcll’liler katılabilir. Kampanya SFR1 yazıp 2222’ye sms gönderilerek alınabilir. Kampanyadan yararlanmak için şifre alımı 40KRŞ’dir ve tek kullanımlıktır. Kullanılmayan 1 gün içinde geçerliliğini yitirir. gnçtrkcll’liler kampanya günlerinde kampanyadan günde 1 defa, hafta içinde 2 defa yararlanabilir. Turkcell kampanya tarih ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



* NCITY İzmit salonunda 3D filmler kapmayaya dahil degildir.

* Beyoğlu Majesitk sinemasinde 3d filmler kapmayaya dahil degildir.

* 19 Mayıs resmi tatil oldugu icin sinema kampanyamız gecerli degildir. Resmi tatil olmayan tum Pazartesi ve Persembeler 1 Bilet aldiginda 1 Bilet hediyedir.




Ayrıntılı bilgi için
 

adondo61

Üye
kardeş cevabın için sağol buradan anladığım afmlerde geçerli fakat biz bu 3d gözlükleri nasıl temin edeceğiz
şimdiden teşekkürler
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

adondo61

Üye
ortalama fiyatları ne kadardır ben imex sinemasına gideceğim tam olarak söylersen kardeş
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben hiç ayrı almadığım için bilemiyorum, film ile birlikte 10 TL cıvarı olduğuna göre, sade şekli ile de tahminen 3 TL gibi olabilir. Ama kesin bişey diyemem, kampanyalı izlemedim hiç.
 

adondo61

Üye
hemşo kusura bakma biraz fazla oldum ama bir ricada bulunabilirmiyim bu forumda kimseyi tanımadığım için acaba birisinden öğrenebilirmisin
verdiğin cevaplar için teşekkürler

----------Eklendi @ 17:55:12 ---------- Yazıldı @ 17:53:33 ----------

fiayrlar konusunda ikisi beraber olarak
 

Kǔr Şâd

Üye
NCITY izmit salonu artık yok, koskoca NCITY yandı.
 

Benzer Konular



Üst Alt