Genç Öğretmeni, Nişanlısını Getiren Otobüs Ezdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Genç Öğretmeni, Nişanlısını Getiren Otobüs Ezdi
Heyecanla otogara giden Onur öğretmen, iki ay önce nişanlandığı meslektaşını taşıyan otobüsün altında kalarak yaşama veda etti



Muş’un Malazgirt ilçesindeki Alparslan Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda Teknoloji ve Tasarım öğretmeni olan Onur Değirmenci (25), aynı okulda İngilizce öğretmeni olan nişanlısı Elif Nalcak’ı karşılamaya gittiği otogarda nişanlısını getiren otobüsün altında kaldı. Ön koltukta oturan ve Tokat’tan gelen Elif’i görmek isterken ezilen Değirmenci, hastanede de nişanlısını görmek istedi ancak göremeden yaşama veda etti.
Her ikisi de birer yıllık öğretmen olan Değirmenci ile Nalcak ekimde nişanlandı. Kaza bayramın son günü Ağrı’nın Patnos ilçesinde meydana geldi. Değirmenci, bayram için gittiği memleketi Tokat’tan otobüsle dönen nişanlısı Nalcak’ı karşılamak için Malazgirt’ten geldi. Ancak Değirmenci, ön koltukta oturan sevgilisini görmek isterken otobüsün altında kaldı. Manevra yapan otobüsün tekerlekleri arasından çıkarılan Onur Öğretmen, ambulansla Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp masajıyla hayata döndürülen Onur Öğretmen’in Erzurum’a nakledilmesi kararlaştırıldı.
Ambulans helikopter Ağrı’ya gelemeyince ambulansla yola çıkarılan Değirmenci, Horasan yakınlarında son nefesini verdi.
Değirmenci’nin bazı arkadaşları, “Doktorlar ayaklarındaki kırıklar üzerinde durdu. Ancak iç kanamadan öldü” dedi. İki aylık nişanlısını son yolculuğa uğurlayan Elif öğretmene sakinleştirici iğne yapıldı. Burdurlu olan Değirmenci’nin cenazesi, Ankara’da toprağa verildi.

 


Godfather

Godfather

Üye
çok acı ya :(
 
arslansem

arslansem

Üye
Yazık olmuş gerçekten de :ağlarım:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
1K
HeiLmasTer®
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
7K
Doğuş Pertez


Üst Alt