Gardropta Olması Gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Gardropta Olması Gerekenler
Bazen gardırobun önünde saatlerimizi geçiririz. Ne giyeceğimizi düşünmekten işimize ya da gideceğimiz yere geç kalırız..


Ne giyeceğimiz kadar gideceğimiz yere uygun kıyafeti bulmak da ayrı bir sorundur. Bir şeyler bulup giyersin sonra gittiğin yerde alelade kalıverirsin. Herkes takmış takıştırmış sürmüş sürüştürmüş! Ya da tam tersi fazla önemsersin giyinir süslenir gidersin o da ne! Herkes pazar kahvaltısına gelir gibi gelmiş! Sen kaldın mı kokoş gibi! Bu durumda yapacak bir şey yok fakat bu duruma düşmemek için yapılacak bir şeyler var.

Cankurtaran yeleğim var benim bu gibi durumlar için. Çok basit bir formül.. Siyah kumaş pantolon ve beyaz gömlek! Bu kıyafet öyle bir kombindir ki bir kokteyli de bir iş toplantısını da hatta fazla samimi olmadığın birinin nikâhını bile kotarır. Yalnız asıl önemli olan seçilen pantolon ve gömleğin kalitesidir. Bunları alırken cimrilik yapmak yok. Kıyacaksın paraya alacaksın. Vücuduna uygun bir kesimde kaliteli siyah pantolon ve beyaz gömlek paha biçilemez. Her gardıropta olması gerekir.




Aaa tabi her gardıropta olması gerekir demişken bir kaç parça var bunları da alışveriş listenize yazın. Her bayanın ihtiyacı olacak şeylerdir.


Durun bir liste hazırlayalım hemen:

1- Beyaz gömlek
2- Siyah pantolon ve ceket
3- Siyah kalem etek
4- Siyah yüksek ökçeli ayakkabı
5- Siyah kaliteli deri çanta
6- Bir siyah bir devetüyü (camel) rengi manto
7- Trençkot
8- Jean pantolon
9- Beyaz t-shirt
10- Spor ayakkabı
11- Jean mont
12- Siyah bir elbise
13- Şık bir çizme
14- Siyah hırka



Sezon trendlerinden önce bu eksikleri tamamlamak daha doğru olur bence. Bu acil durum gardırobuyla her ortamda şık olmayı başarabilirsiniz..
 

Berlin Boleyn

çizme,topuklu ayakkabı ve ceket hariç hepsi var:)
onlarıda alırız artık ne yapalım:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt