Gardiyanların öldürdüğü Türk toprağa verildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Gardiyanların öldürdüğü Türk toprağa verildi
Danimarka'dan İstanbul'a, daha sonra da Şarkışla'ya getirilen Şahin'in cenazesi, Şarkışla Büyük Camide Sivas Müftüsü Yusuf Şahin'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Hüyük Köyü mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine, Şahin'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sivas Valisi Ali Kolat, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve vatandaşlar katıldı.

Gözyaşlarına hakim olamayan ve ayakta durmakta güçlük çeken acılı anne Nermin Kalkan, oğlunun tabutunun ardından ''Canımı benden aldılar, oğlumu aldılar'' diye feryat etti. Anne Nermin Kalkan ve Şahin'in üvey kardeşi Melisa Kalkan, Ekrem Şahin'in mezarına sarılarak gözyaşı döktü.

Ekrem Şahin'in amcası Yusuf Şahin, cenazenin toprağa verilmesinin ardından yaptığı açıklamada, yeğeninin karıştığı bir kavgada yapılan tahrik sonucu polis aracına tekme attığı için kamu malına zarar vermekten cezaevine konulduğunu söyledi.

Yeğeninin son bir buçuk ayı kala cezaevindeki şartlar uygun olmadığı için başka bir cezaevine gitmek istediğini ancak talebinin cezaevi yönetimi tarafından geri çevrildiğini belirten Şahin, yeğeninin gardiyanlar tarafından işkenceye maruz kaldığını anlattı.

Sivas Valisi Ali Kolat ise gerçeğin net bir şekilde ortaya çıkmasıyla, varsa sorumluların takibinin yapılacağını ifade ederek, ''Sizlerden de özellikle beklediğimiz işi metanetle, olgunlukla sürdürmek ve takip etmek. Bu konuyu provoke etmek isteyenlere fırsat vermeyin. Devletimiz bu konuyu hassasiyetle takip edecektir'' dedi.

-CEZAEVİNDEKİ MAHKUMLARDAN ACILI ANNEYE MEKTUP-

Ekrem Şahin'in, 20 yıl önce babasından ayrılarak annesi ile birlikte Danimarka'da yaşadığı öğrenildi. Şahin'in, babasının diğer eşinden üç üvey kardeşi, annesinin sonraki eşinden de bir üvey kardeşi olduğu belirtildi.

Bu arada Şahin'in yakınları, Danimarka'da Kolding hapishanesinde Ekrem Şahin ile birlikte kalan 52 mahkumun acılı anne Nermin Kalkan'a karanfil ve mektup gönderdiklerini, mektupta Şahin'in son sözünün ''La ilahe illallah'' olduğunu yazdıklarını söylediler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

bRuTaL`
Cevap
8
Görüntüleme
512
NoScatter
Cevap
1
Görüntüleme
511
-YARINIYOK-
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
701
Tuba.Erva
Haydar
Cevap
7
Görüntüleme
626
turaniaCCC
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
744
Haydar


Üst Alt