Game of Thrones'un 7.sezonundan önemli bir video sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Game of Thrones'un 7.sezonundan önemli bir video sızdı!
Game of Thrones'a alıştığımızın aksine iki kısa sezon sonra veda edeceğiz. 6'şar bölüm sürecek olan 7. ve 8. sezondan sonra büyük bir boşluğa düşeceğimiz kesin. Neyse ki bunu düşünmek için daha önümüzde uzun bir süre var. İşte heyecanımızı perçinleyecek 7.sezon çekimlerine devam edilen Game of Thrones'tan iki önemli bilgi geldi.

Bundan sonrası SPOILER, yani keyif kaçırıcı olabilir

Bu bilgilerden ilki daha önce de dedikodu olarak ortaya çıkmıştı. Gelen son bilgilere göre son olarak 3.sezonda görme şansına eriştiğimiz Gendry karakteri 7.sezonda diziye dönecek. Joe Dempsie tarafından canlandırılan Gendry karakteri bildiğiniz Robert Baratheon'un kanını taşıdığı için oldukça önemli bir yere sahip.

Karakterin seriye nasıl döneceği merak edilse de bu bilgi birazda dizi hakkındaki diğer haberimiz ile alakalı. 7.sezon çekimlerinden bir video sızmış durumda ve bu videoya baktığımızda tyrion, Davos ve Gendry karakterlerini bir arada görüyoruz. Kuzeyde bulunan Davos ve son olarak gemilerde bıraktığımız Tyrion karakteri nasıl bir araya geldi merak konusu. Her ikisinin de Jon ve Daenerys'ın sağ kolu konumunda olduğunu düşünecek olursak merakımız daha da artıyor.

Game of Thrones'un 7.sezonunun yaz aylarında karşımıza çıkacağını da hatırlatalım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Alıntı.
 


Üst Alt