Haber Galaxy S8 bu özellikleri ile şok edecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 bu özellikleri ile şok edecek
Samsung'un yeni Galaxy S8 amiral gemisinin teknik özellikleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.





Akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden olan Samsung, özellikle Galaxy S adındaki amiral gemisi modelleri ile yüksek satış rakamlarına ulaşırken, bu sene başında MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde firma Galaxy S7 adındaki yeni amiral gemisini ve ayrıca bu cihazın hem büyük hem de kavisli ekranlı versiyonunu da Galaxy S8 edge olarak gün yüzüne çıkarmıştı.



Şimdi gözler yeni amiral gemisi model Galaxy S8'e çevrilmiş durumda. Özellikle Ağustos ayında sunulan ancak batarya problemleri nedeni ile firmanın büyük zarar etmesine yol açan Galaxy Note7fiyaskosunun arkasından bu cihazın önemi bir kat daha arttı.

Samsung'un yeni Galaxy S8 akıllısı büyük ihtimalle gelecek sene başında, Şubat ayı sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulacak. Firmanın hem Galaxy S8'i hem de bu cihazın daha büyük versiyonunu sunması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Qualcomm, yeni yonga setinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni yonga seti 10nm FinFET teknolojisi ile üretilirken, gelecek sene içerisinde amiral gmisi modellerde yer alacak ve bu cihazlardan birisi de Galaxy S8 olacak.

Ayrıca Weibo üzerinden gelen yeni bilgilere göre de Samsung'un bu yeni modelinde 6GB sistem belleğini kullanması bekleniyor. Cihazın ayrıca 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi seçeneği de sunacağı ifade edilmekte.

Samsung'un bu yeni modeli Force Touch destekli ekran, metal kasa, cam atına entegre edilmiş parmak izi tarayıcısı, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacağı kaydediliyor.


Galaxy S8 bu özellikleri ile şok edecek
 


turancen

turancen

Üye
Şok şok şok, ben şok felan olmadım... :bangin::bleh:
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
valla pek de şok olmadım
parmak izi tarayıcı zaten var
gelişmiş işlemci olmazsa olmaz
force touch iyi hoş ama tam olarak etkin kullanabileceğimiz bir uygulaması olmadıktan sonra göz boyamaktan başka işe yaramaz
yani pek de büyük olay değil eğer bunları çıkarmazsa note 7den sonra hepten kafası ağrır

gerçek yenilik bekliyorum grafen temeli işlemci batarya vb
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
şok...şok..? Samsung önceden patlayıp yakıyordu sanırım şimdi şok yaparak çarpacak:)
Bu arada samsung dan daha kaliteli ve daha ucuz modeller artık kendini göstermeye başladı bile, zte axon 7 ve xiaomi mi modelleri gibi.
 
man20

man20

Üye
bu şokla 3 ay kendime gelemem artık.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sakin olun arkadaşlar elbet güzel şeyler gelecektir :ehe adamlar o kadar zarar etti bunu kapatmak için farklı ve diğer amirallerden daha iyi bir cihaz sunmak zorunda
 

Emre

Üye
Uzayda üretileceği rivayetler arasındaymış
 
lazye

lazye

Üye
Bende baya bir şok olmadım bu özelliklerle göz boyarsa yaptıkları satışlarla samsung büyük şoka uğrar :)
 
xmustx

xmustx

Üye
Note 3'ün ahı kaldı o da çıkar ;)
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Yazılım tarafı (Android) gelişmedikten sonra sen donanımı istediğin kadar şişir hiç birşey olmaz. İnsanlar artık sırf ego tatmini için cihaz alır hale geldi. Android ile 6. yılıma doğru gidiyorum ve işletim sistemi ciddi bir kısır döngü içine girdi. Bakalım kullanıcılar da ki homırdanmalar attıkça durum nasıl işleyecek. Kimse boşu boşuna parasını heba etmesin çünkü yazılım tarafında ki yenilikler gelmedikçe bu donanımlar ile ancak hava atılır, ego tatmin edilir.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
samsung galaxy s8'in yeni şok edici özelliği c4 gibi patlayarak şok edip patlatacak :ehe :ehe
 


Üst Alt